En dan mijn laatste boek voor het moment.


 

EROTISCHE KRONKELS

 

Ook dit boek is verkrijgbaar ( evenals de vorige) bij Schrijverspunt. Het ISBN nr is 978-94-6266-027-4 en kost je 14,95.

Beide boeken kun je ook liken op Face Book als je wilt.

Het is een boek met gekke, rare, niet mis te verstane, maar toch zeker geen grof taalgebruik hierbij, boek geworden die elk mens tot een harde schaterlach brengt, of zeker ( de antieke mens onder ons) een glimlach, want seks hebben we allemaal toch? En hoe je het doet, waar of met wie, dat maakt niet uit. Zolang het maar veilig en lekker en fijn en leuk is en blijft....Genieten met deze korte verhalen met een kronkel. 

Mijn nieuwste boek over de periode van 2 jaar toen ik de diagnose "borstkanker" kreeg. Op een eerlijke en open manier de dagen en nachten beschreven die mijn vrouw en ik hebben ervaren als een hel, doch vaak ook als een lachmachine, omdat niet alles in het leven eindigd bij Kanker, al is het een doodvonnis, ga ik nog lachend de kist in heb ik mezelf ooit beloofd. Dit boek is een kapstok voor hen die een geliefde, een naaste, zelf, kortom iedereen die met een Kankerpatiént te maken heeft die komen zeker aan bod in dit boekje.

VAN THEMA TOT GEDICHT.

Een verzamelbundel met nog 10 andere schrijfsters en een schrijver staan hier ook 23 van mijn eigen gedichten in, alles voor het goede doel, deze reis is het voor de Bond Zonder Naam--de Bond die veel voor de minderbedeelden onder ons doen. Alle opbrengsten gaan integraal naar dit doel. Boek nummer 7 ondertussen waar mijn naam in pronkt. Ik hoef mezelf niet meer te bewijzen, door vier boeken zelf te schrijven, een themaboek met 12 gedichten erin en een boek met 2 gewonnen gedichten en bovenstaande enne o ja er komt er nog een aan, maar dan met een foto erbij, Zal wat worden..Maar het is en blijft wel leuk als je van schrijven houd.

Eigen foto's

Dit is mijn oudste zus Anne die overleed op de leeftijd van 43 jaar aan longemfyseem, zij was de oudste van de meiden uit een gezin van 7 imbecielen zoals mijn moeder ons altijd liefdevol noemden en roemden. Ach ja die moeders hé!

Dit zijn mijn zusjes martha wilma en mijn broer max. Zij zijn ook al overleden, alle drie binnen vier jaar, twee aan kanker en de jongste ( hoe ironisch) aan longemfyseem.,

Deze foto werd gemaakt op mijn 50ste verjaardag toen wij allen ( zonder anne dan) nog compleet waren en omdat Martha wist dat zij nog een paar maanden te leven had en het nodig vond om toch nog getuige te zijn op ons huwelijk. Dus toen zijn wij maar getrouwd, zodat Wilma en Martha nog konden getuigen. I still miss you all.

 

Deze foto is gemaakt op de laatste verjaardag van Wilma op 2 februari 2008, op 29 april overleed zij op 51 jarige leeftijd aan longemfyseem.

         Martha op de bruiloft, de keel

                                      \

                                  charley op sjabbes

Kijk onze kat moet natuurlijk wel

zijn eten verdienen met werken,

dat moeten wij ook voor hem.

mario parga een van de beste gitaristen ter wereld momenteel, een vriend van mijn vriend bert wildenberg. Kreeg van hem zijn getekende cd toegestuurd een aanrader if i may say so. Kijk eens voor de gein op YOU TUBE wat hij allemaal in zijn mars heeft, hopelijk komt hij snel naar Europa zodat ik eens persoonlijk kennis kan maken met deze virtuoos op de gitaar.

deze cd is een aanrader voor hen die ontzettend van lekkere muziek houd waar de blues, reggea, soft listing music, spaanse klanken, kortom alles is vertegenwoordigd in elke trac van deze cd.

 

ZO ZAG HET ERUIT IN HET BEGIN TOEN WE  NOG BEZIG WAREN DE HUT TE VERANDEREN IN EEN EIGEN PALEISJE

en zo ziet het er nu uit, gras net gemaaid, kat aan de lijn ( alles is van meneer) en de veranda ( het hout dan) ligt te wachten op het maken van, aangezien vrouwlief net een nieuwe heup heeft gekregen moet dat even wachten, want ik kan nog geen punaise in de muur drukken, moet er gelijk een stucadoor komen om het gat te dichten.

Mijn boeken die ik geschreven heb en twee gedichtenbundels waar ik bij de ene als gastdichteres 12 themagedichten mee mocht schrijven ( waarvan een bekroonde) en het laatste boekje een gedichtenboek met tientallen dichters die hun werk gepubliceerd zagen, waarvan er ook twee gedichten van mij instaan. Ik zit ook overal tussen met mijn kanis vin u ook nie???KnipogenZoenenStoer

dit boek vertelt charley op geheel eigen wijze zijn kijk op de mensheid, oftewel hij houd ons een spiegel voor die wij liever niet in willen kijken, humorvol en hilarisch taalgebruik maakt hem tot een kater die niet voor een gat te vangen is, de oude man is nu momenteel al bijna 18 en nog even mesjogge als toen hij dit boek schreef, nog steeds te koop bij www.FreeMusketeers onder de naam van Leny Jansen van het Laar ( ikke dus)

 

ook voor jou is een dikke gedichtenbundel die voor een lage drempel zorgt voor hen die helemaal niet lezen of haast geen gedicht bekijken. Elk gedicht is een klein en kort verhaaltje op zich., Poezie en rijm gewoon lekker alles door elkaar, zeker voor hen die nimmer een boek lezen zou dit wel eens een openbaring kunnen zijn om zelf ook eens te gaan schrijven. Ook te koop bij www.FreeMusketeers.nl onder de naam van Leny Jansen van het Laar.

 

close encounter en andere korte verhalen is een boek vol spanning, humor, leed, mysterie, kortom alles wat een mens zomaar op zijn/haar pad zou tegen kunnen komen. Als je het leest zou je denken, nou nee liever niet. Een boek dat je verrast, omdat je niet weet waar je begint dus weet je zeker het einde niet. Ook verkrijgbaar bij www.FreeMusketeers onder mijn naam Leny Jansen van het Laar.

 

Dit is mijn vierde boek, ook met korte verhalen, allen met een twist. Je weet niet welke kant het uitgaat. Spanning, humor, mysterie, erotiek, lief en leed kortom de mens in al de facetten van het gekke leven dat wij allen leiden.

Te verkrijgen bij www.boekscout.nl onder mijn meisjesnaam Leny Kruis ( de rest kon er niet op zo lang is dan de naam)

 

Dit is een van de intervieuws in een Zwolse krant, kon het groter? Ik schrok me kapot toen ik het zag.

Dit boek is een uitgave ten behoeve van HEART2HEART een goed doel waar dichteressen en een dichter in dit boek thema's als opdracht kregen van schrijfster Blauwhartje uit Belgie. Ik mocht hier ook 12 thema's aan toevoegen, waarvan een gedicht bekroond is. Ben ik trots? Natuurlijk, temeer daar dit boek in vele gemeentelijke bibliotheken van Belgie liggen omdat de Staat het heeft aangekocht. Nederland eat your heart out!!!

Blauwhartje ( leen) bedankt en ook de uitgever natuurlijk die dit project geheel kosteloos voor dit goede doel opzette samen met Blauwhartje, voor hem een chapeau.

 

Een initiatief van uitgeverij aquazz die een gedichtenwedstrijd uitschreef, ik dacht voor de gein laat ik ook eens wat insturen en zie mijn twee gedichten vielen in de prijzen, dit gezellige gedichtenbundeltje is heerlijk om te lezen, zovele stijlen zoveel dichters en dicheressen die hun beste beentje voorzette om in de prijzen te vallen, maar in mijn ogen zijn het allemaal winnaars..

 

deze awards kreeg ik van Marielle de Boer die een gedichten en bundelsite heeft op Hyves.nl. Een bezoekje waard.

 

Deze kreeg Charley van zijn dinnetje Rosy ( inmiddels is die verkering ook alweer over hoor) maar hij wilde de award niet teruggeven. Zijn standpunt was "gegeven blijft gegeven, ze moet niet zeuren die poezendoos!"

Mijn eerste award bij onsthemagedichtenhoekje.

Deze was voor het thema "tijd"

Deze kreeg ik voor het thema "kindergedichten"

deze kreeg ik voor het thema "vrije keuze"

Deze kreeg ik van Blauwhartje voor mijn site

droomengedicht.punt.nl

 vriendenaward gekregen van Georgina en haar zusje Manuela. Beiden lijden aan een ernstige ziekte zonder vooruitzichten op herstel, kijk eens op ENERG4ALL het goede doel waar ik ook mijn boeken voor schrijf.

 

Deze vriendschapsaward kreeg ik van kinderdagverblijf Knorretje, een initiatief van twee zussen die zich inzetten om een dagverblijf voor de kleintjes zo heerlijk en makkelijk mogelijk te runnen zodat de ouders even de tijd voor zichzelf of hun werk hebben. Ach kinders en dieren zijn mijn zwak, sterk ben ik nooit geweest.

Hoop dat ze trots op hun dochter zijn...miss you every day of my life.

 

                     

 

Vrouwlief met lang haar           Dit is op de trouwdag.        

show off!!

Ik ben gek op vlinders en er gaat geen jaar voorbij of ik moet en zal even langs het vlinderpark in Havelte gaan. Het is betaalbaar, privé eigendom, geen poppenkast om klanten te trekken, want de vlinder staat extra centraal. Dus niet als in een dierentuin, dat is overal hetzelfde, hier loop je erbij alsof het je eigen tuin is, heerlijk relaxed met zo een graad of 40 zwem je wel je kleding uit, doch de foto's die je maakt in al dat natuurgeweld dat liefde heet bij de vlinders in een oerwoud speciaal voor die kleurige lieverds is zeker een bezoekje waard. Zelfs de koffie is heerlijk en vers en goedkoop als je na afloop van je genieten even bij wilt komen. Hier wat foto's die ik gisteren 16-7-2010 gemaakt heb. Het weer was even prachtig, dus snel iets doen voor het óf weer té heet was óf weer te nat. Zo een graad of 22 met een kalme zon deed ons deze korte rit vanaf ons chaletje maken. Kijk en geniet naar de mooie kleuren die God hen gegeven heeft. De geesten van de natuur worden zij ook wel genoemd. Heb mij nog nooit zo lekker gevoeld tussen al die geesten om mij heen.

Helaas was deze gewond in de strijd om de liefde van een der vlinders en dan gaan ze in een aparte voilere om daar te herstellen van hun verwondingen, lukt dat niet dan sterven zij in alle rust en worden geconserveerd voor leermaterialen voor de toekomstige biologen en etmologen. Nooit wordt een dode vlinder vernietigd of zomaar weggegooid, zelfs na de dood hebben zij een doel voor de mensheid. Deze zal het wel halen, het vleugeltje was een beetje beschadigd maar moest toch even naar de ziekenzaal. Aguttegut..

Na tientallen foto's en kleverig van al het zweet dat wij daar achterlieten in een oerwoud van meer dan 40 graden  stapten wij dampend en wel maar even het restaurant binnen voor een heerlijk bak koffie, lekker vers en even bijkomen van al dat moois wat wij weer mochten zien. Elk jaar is het anders, elk jaar moet ik even naar mijn vlindertuin. Er is natuurlijk niets van mij bij, maar dat half uurtje dat ik daar heerlijk rondbanjer en ruim een kilo afval alleen al van het vocht dat je verliest maakt mij totaal niets uit, zolang ik maar kan genieten van de geesten van de natuur zoals zij genoemd worden. Heb mij nimmer zo rustig gevoeld als in dit geestenbos in Havelte.

Enne o ja voor ik het vergeet, mijn lieve vrouw vond het ook heerlijk ondanks de hitte en het beslaan van haar brilleglazen van haar zonnebril ( is mij nog niet duidelijk waarom zij die ophad want er was even geen scherpe zon) is zij wel zo moedig geweest na een zware operatie weer volledig het heft in handen te nemen en zelfs te rijden voor de derde keer naar het vlinderpark. Ach die zal ook wel gedacht hebben: als kleine kinderen maar zoet zijn."

Dit is mijn vlinder, met de wind door heur mooie haren op de grote weg door het bos.

Deze kreeg ik van Yvonne van het Dolfijnenparadijs, mijn dank.