November 2010

BEETJE MEDELIJDEN MISSCHIEN, MAG HOOR!!!!!!

Kijk dat ik af en toe naar een dierenarts moet voor een APK keuring ( algemene pokke keuring heet dat geloof ik) vind ik best. Maar als ik pijn heb, ga dan niet met je dikke worstenvingers een pil in mijn strot duwen want geheid dat ik dan lekker in de worsten van Leny bijt. Aangezien ik had opgevangen dat mijn gebit ook gedaan zou worden liet ik wel even merken dat daar niets mee aan de hand was. Nu zit ze nog te tikken met overal de pleisters op haar fikken. Die bolle leert het ook nooit hoor.

Ik had een blaasontsteking, nou ik moest steeds plassen, zoop me een stuk in de bontkraag, werdt maar niet dronken van dat water hier uit de bossen, raar man. Maar al met al heb ik de hele dag heerlijk geslapen, zelfs toen mijn moeders mij kwamen halen, nou geloof me, heb niets gemerkt.

Laat in de avond was ik nog aan de waggel, dus ik dacht gelijk: O zo loopt een mens als hij teveel gezopen heeft. Ik zag ook de wereld voor een doedelzak aan hoor. Kon nog niet eens Leny van een Claudy onderscheiden op de bank, dus kroop ik maar lekker op de deken die ze voor mijn kachel hadden neergelegd. Ach het zijn ook wel schatten hoor die twee belegen dozen van mij.

Gelukkig gaat het beter met me, soms red ik het net niet naar de bak maar Leny heeft in ieder geval kranten ervoor neergelegd, want ik vind het smerig om zo maar ergens wat neer te leggen, zo ben ik niet grootgebracht. Gisteren nog even een vergissing begaan. Toen onze Lena het hele zijkamertje ( van mij dus) helemaal had uitgebaggerd en in de citroenolie had gezet, eerst de chloor er natuurlijk overheen maar die gluiperd weet dat ik daar gek van ben dus heeft ze gelijk de boel omgesmeerd met citroenolie, wat een stank is dat zeg. Geen kranten meer, want ik deed alles weer netjes op de bak, nee zeg vergis ik mij gisteravond eventjes een grote plas, dus de hele kamer was een zwembad.( ik ben een kat ik mag overdrijven)

Leen helemaal over de rooie natuurlijk en gillen naar mamma Claudy

"Bel de dokter, dit is niet goed hoor, die knakker hoort op de bak en niet ernaast, kan ik weer gaan dweilen!" Dus de dokter gebeld, was niets aan de hand hoor, dat hoorde bij het genezingsproces.

Nou Lena je hebt zelf ooit eens een blaasontsteking gehad, wil jij mij nou gaan vertellen dat je het ook helemaal hebt drooggehouden tijdens je antiboinitische kuur die je kreeg voor je plassertje???

Zo dan ouwe zeikerd,nou jij weer!!!!!!!!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb