Februari 2011

Mag ik nou weer even ja????Heb al die maanden mijn toeter moeten houden omdat hier de hele boel in het honderd liep omdat Lena zo nodig ziek moest worden en mijn andere lieve mamma ook. Nou daar zat ik dus met twee van die schoenendozen die ziek aan het wezen waren. Ik had net mijn nieravontuur nog maar net overleefd, operatie en al gehad, wat waren die twee ziek zeg en ik maar in de watten gelegd wordende. Zo hoort het natuurlijk ook.

Ik ben er ook nog niet klaar mee dat ik maandenlang gek was op Polleke een reservebelg van Tante Loes die een "je weet wel kater"bleek te zijn en ik maar denken dat het een mooie rooie was. Echt ik was hartstikke verliefd op die rode doos, als ik de foto zag liep ik al te kwijlen, ja meer dan dat kan ik niet. Maar hij ook niet dat scheelt. Ben ik dan net als mijn twee moeders? Dat soort vragen vind ik nergens in een zoekmachine voor katten.

Al met al blijft het maar een gabber van me dan, wat moet ik anders, kan moeilijk nou zeggen "opzouten, ik ben geen je weet van van de klets klets!" Nee zo ga je niet met elkaar om. Maar al met al moet het hier in huize kneuzenberg toch wel weer normaal gaan worden hoor.

Leny gaat een paar maanden de chemo in ( weet ook niet wat dat is, een wasserette misschien?) en dan hoort ze beter te worden en anders dan heb ik een moeder minder of zoiets. Soms snap ik die grote mensentaal niet hoor, zitten ze te janken en te tokkelen tegelijk, nou haal er dan maar eens een normaal woord uit, dat lukt je voor geen meter!!!!!!!

Ik hoop dat Lena snel naar de hut gaat en haar kale bolletje onder een pet verschuilend mij lekker mee naar buiten neemt, ze moet tenslotte veel rust hebben en dat kan ze in de bossen beter dan achter haar leppie ( beppie).

Ik moet nu ook elke maand weer aan de bak, want mijn tweede boek is even in de kast blijven liggen omdat deel een nog lekker loopt en dan vind die meneer de uitgever het zonde dat deel een blijft liggen als deel twee er komt. Snappen we het nog? Ik vind het wel geschikt hoor. Ze doen hun best maar, zolang mamma Leen maar snel beter wordt. En ze wil knokken hoor die bolle, die eigenlijk zonder wat te doen toch wel afvalt, valt mij ineens op. Jakkes, moet ik straks een nieuwe naam voor haar gaan verzinnen. De dunne tussen de Hunne????Zoiets??

Nou lieverds groet van charley tha man in tha houzzze

Maak jouw eigen website met JouwWeb