VOOR IEDEREEN HEEL HEEL GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR TOEGEWENST MET VEEL KIP EN LEKKERE HAPJES VAN SHEBA OF ZO...NAMENS MIJ EN DE DOOSJES DIE MIJ VOEDEREN EN HOEDEREN....

Dit jaar is lekker begonnen voor deze familie maar niet heus, dus dat ik deze maand wat minder schrijf is niet mijn  schuld ik heb er gewoon de kracht niet voor. Eerst werd ik geopereerd en gaan mijn nieren niet meer zo als ze moeten gaan, dus ik krijg aangepast voedsel, mamma Leny heeft borstkanker en mamma Claudy komt in aanmerking voor een nieuwe schouder, nog even en Leen zit met een blikken doos op de bank, een ijzeren knie, een ijzeren heup en straks nog een schouder? Direct krijg ik een blikken stem te horen die in mijn oor fluistert dat ze me lief vind, denk dat gelijk alle spijkers uit de muur geschrokken op het houtwerk vallen.

Al met al geen leuke berichten, dus onze kerst was al naar de panne, de buiene bleven bij de jankeringe en ik deed daar gezellig natuurlijk aan mee, ja je moet wel in de familie blijven horen, we zijn ook eerder naar huis gegaan, ook  met al die vooronderzoeken die Leen moest ondergaan, die bleef maar lachen, doch de nachten dat ik bij haar zat en haar tranen afveegde met mijn vacht zal ik je maar besparen, want dat werd weer een klit en de andere dag trok ze die er weer uit, schoot ook niet echt op.

Nou ik ga naar de maand februari toe om jullie misschien wat gezelliger nieuws te kunnen vertellen want dit is niet mijn stijl hoor. Leny kreeg in ieder geval nog een aanbod van "Mijn Geheim" om daar columns over haar leven voor te schrijven, nou die zei gelijk "Hoelang blijft jullie blad nog bestaan?"Ja die doos heeft ook zoveel meegemaakt.

Maar in ieder geval ik zie jullie in februari, ik heb de zon alweer gezien, ben hier thuis al in de tuin geweest, vond het helemaal niks, hartstikke kaal dus die veranda moet er dit jaar wel komen hoor mamma Claudy, dit is niets, alle planten staan al bijna bij de hut...

See you and love and huggies from CHARLEY THA MAN IN THA HOUZZZEEEE

 

JANUARI 2011