WEER VRIENDJES??

 

Lieve Charey en Polleke,

 

Ik wilde jullie echt niet bang maken hoor met deze foto's van die grootkop met dat kleine katje. Dat was niet mijn bedoeling, ik zal het ook nooit meer doen.

Echt waar niet, ik hoop dan ook dat we altijd nog goeie vriendjes zullen blijven samen, is dat goed??

Omdat ik het meen heb ik hier en foto voor jullie samen dat het mij echt van de serieuziche is hoor, ik zal jullie echt, echt, echt, niet meer zo laten schrikken..

Lieve knuf van Ome Peet Prof...

 

 

WOOOOHHHHHH  DAT WAS DE VERKEERDE, SORRY. Hier is de goede, sorry!

ALLE LIEFS VAN PROF.PEET

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Yo Charley

 

Je moet toch ├ęcht zekers te weten tegen ome Peet zeggen at dit echt waar niet kan hoor! Jou zo maar van die foto's sturen waar je zowat een een hartverzakking van kan krijgen. Is misschien hartsikke lief gebedoeld maar ik moet er toch ff niet aan denken zulke plaatjes voor mijn snufferd te krijgen.


Je hebt helemaal gelijk lekker onder het bed te gaan slapen, zelfs ik ga aankomende nacht echt niet alleen liggen hoor. Ik kruip lekker bij onze grote domme Belg, hoef ik niet bang te zijn, die gebeschermt mij wel.

 

 

 

Pootje van Polleke en de rest van de bende.

DAT ZAL MIJ NIET GEBEUREN.

 

Krijg ik van Ome Peet twee leuke foto's opgestuurd, nou ik schrok mij een  stuk leverworst zo eng ze waren.

Zie ik een koeiekop, genaamd deense dog, die een kat aanvalt, nee nog erger

een kus geeft!!!!!!!!!!!!


 

Nou zeg ik je, een zoen van een Deen.

Ik zou nog geen zoen van een dijbeen van een Deen willen, wat een kanjer van een knoeperd is dat zeg.

Daar kan toch geen kater tegenop,

zelfs ik niet met mijn grote harses.


Zal jullie niet langer in spanning houden, hier zijn de enge foto's van Ome Peet, maar zeg niet dat ik jullie niet gewaarschuwd heb voor de nachtmerries sta ik niet in, aangezien ik vannacht maar onder het bed bij Leen kruip, in plaats dat ik op het matje voor het bed ga liggen meuren.


 

Zal me niet gebeuren dat ik ineens wakker wordt en zo een grote knoeperd van een kanis voor mij zie. Zou gelijk aan de hartmonolioer moeten denk ik...


Zie en aanschouw en geef mij eens ongelijk dan?

 


Juli 2012