--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YO CHARLEY WAT IS DAT NOUWWWWW??????????????????

 

Tjee Charley, wat lees ik nou?? Ga je ons verlaten?? Zal toch zeker niet! Kan niet hoor, we hebben nog veels te avontgeturen te vertellen.


Dus waag het niet om te vertrekken voor je alles, maar dan ook alles aan mama Leen hebt geverteld, zodat zij het dan later aan ons kan vertellen hoor.

Ik weet wel dat je een zeer respectabele leeftijd hebt bereikt (heeft het vrouwtje gezegd) maar dat wil nog niet zeggen dat je zomaar kan gaan hemelen hoor.

Ik gebedoel maar, wat moet ik nou zonder mijn schrijfselvriendje????


Voordeel is dan weer wel dat je lekker alles mag eten en drinken. 'k Zou zeggen: Geniet ervan Kerel, zolang het nog kan.

 

 

 

Pootje van Polleke en de rest van de bende.

 

©Loes Ruyten

foto©Loes Ruyten

BALEN JONGENS...

 

Ik baal als een stekker, alhoewel ik niet echt weet of een stekker ( dat is toch zo een varkensneus met twee gaatjes waar je twee ijzeren stangen in de muur moet duwen?) kan balen, maar goed, paar weken geleden naar de dierendokter geweest, wat denk je??Nou wat denk je???Nee, dat kan je ook niet weten, want ik  merk het zelf pas.

 

Gaan mijn nieren aan de loop, oftewel ik kreeg te horen dat ik misschien niet eens 19 jaar mag worden. Nou dat wordt dan schrijven vanuit de hemelpoort, als het mag van onze DierenGod.

 

Leny heeft het mij heel lief en vol tranen vertelt dat ik nu alles mag eten en drinken wat ik wil. Nou als ik dan toch moet hemelen, dan met een volle buik. Ik ben al ver over mijn houdsbaarheid-datum heen dus ik mag nog niet klagen. Leen en mamma Clau die zijn er kapot van, ze liggen zelf in de kreukels, kon ik natuurlijk niet achterblijven bij die twee.

 

Maar ik ben wel de oudste van het nest geworden hoor, mijn ouders werden niet ouder dan 12 en 13 jaar en een broer en zus zijn ook maar 10 en 12 geworden, dus ik zal niets zeggen. Heb mooie jaren gehad en zolang mijn moeders mij niet wegbrengen en ik heb nog geen pijn mag ik ze nog lekker vervelen , jullie ook natuurlijk.

 

Dat heet nierfalen trouwens, die kwaal die ik heb, een ouwemannenkwaal bij Perzen, nou bof ik even dan....niet dus.

Maar ik ben een tevreden kater die op een mooi leven terug kan kijken, heb zelfs een boek geschreven die nog gaat als een speer, moet je toch eens aanschaffen hoor, je blijft lachen.

 

En het is een mooie herinnering aan mij, ik Charley die een voorbeeld is en was voor vele anderen op het internet die altijd aan de tokkel waren met wie dan ook.

Zolang ik Leny nog omver kan kegelen in de nacht als ze loopt te spoken en ik ook niet kan slapen door haar gedoe, dan ga ik maar met Brammetje spelen, mijn vriendje, de onzichtbare maat die mij al jaren helpt om die lange donkere nachten gezellig door te laten brengen met een reis om de wereld, daarbij vergetende dat die blinde vink van een Leen af en toe in de weg loopt. Eigen schuld, dikke bult.

 

Maar zolang als ik hier op deze aarde loop ( ik mieter er nog eens af, Leen vertelde mij dat de aarde rond was, geloof er niets van) zal ik jullie blijven vertellen wat ik kwijtwil, oke???

Nou tot tokkels in deze nieuwe maand, heb nog zoveel te vertellen, zal mijn schade inhalen,

Love and hugs van Charley tha man in tha houzzeeee


Mei 2012

Maak jouw eigen website met JouwWeb