Hallo allemaal,

 

Hier ben ik weer effe om iets hééééél aandoenlijks en liefs te plaatsen van mijn kattenfamilie.

Pootje van jullie Charley

Ben een zoekplaatje.

 

Kijk en dan ben ik even de weg kwijt, ik verstop mij snel want die bolle zit weer met haar fliepsapparaat achter mijn togus aan, nou daar heb ik even geen zin in, dus wegwezen.

Heb ik al de mazzel dat ze een arm als een lamme kan laten hangen wegens verbouwing ingepakt in een bruine strakke sok met handje eraan, is dus gezellig buiten werking, heeft ze even de goede geest en gaat ze toch aan de borsteltas zitten klutten.

Nou moet je niet de kachel met mij aanmaken, is toch veel te warm, maar geloof mij maar, die vieroog kijkt zeker niet onder de stoel van mamma Claudy, stel je voor dat ze een spin ziet of een wesp die haar verleden week ik haar arm stak.

Liep ze te jodelen zeg, die knakker bleef terugkomen, zie je het voor je, een vrouw met een rode kool hoofd, die een gevecht aangaat met een al stervende wesp die tegen haar arm aanvloog terwijl ze stond te vegen?

Voorlopig blijf ik even uit haar buurt, ze is mij te ijverig vandaag, geen bruine hand en helparm, dus twee handen vrij om mij eindelijk te borstelen. Mamma Clau die pakt mij in een keer beet en knipt alles kaal, maar Lena die plukt mij als een kip.

Ik wacht wel op mijn lieve Mamma Claudy, wanneer die tijd heeft, want die is veel te druk met planten en het nieuwe tuinpad.

Voorlopig blijf ik onder de stoel zitten totdat de boel veilig is, wanneer ze uitgejengeld is met die gele rakker van een steekmachine, wanneer Mamma Clau nou eens snel van de buuf terugkomt, ja dan komt Charley wel wieder terug, want ik heb vandaag echt geen zin in een fliepsbeurt en een kambeurt.

Eerder een kipbeurt...

Love en huggies van Charley tha man in tha houzzee

©

leny kruis

September 2012