JO OUWE GOZER DAARBOVENS

 

Tjemig zeg, wat is het saaaaaaai hiero sinds de buurpoezen weg zijn. Ook dieje rooie van de andere kant heb ik al een poosje niet gezien, geen idee war die weer uithangt.

 

Zo af en toe moet ik die twee keffertjes van de hoek tot de orde roepen, die kunnen me toch een partij tekeer gaan, wil je niet weten. En da's nie best als het baasje of bazinnetje heel errug vroeg op moeten. Ik heb ze geverteld dat vandaag de laatste keer was, anders krijgen een linkse en een rechtse op hun snuit. Joh, blond dat ze me aankeken, ik lag stiekumweg helemaal in een deuk.

 

Gelukkig komt dà klein mènneke regelmatig hiero, Die brengt weer wat leven in de brouwerij, weet nu ook dat ik heel errug zachies geaaid wil worden en zo af en toe krijg een een kusje van hem.

Al met al valt het nog mee en ben ik stiekum ne ouwe mopperkont(maar dat maggie niet doorgevertellen hoor!)

 

Pootje van Polleke en diejen Belg.

 

Joehoe Charley my man

Omdat ik een op leeftijd, zeer gerespecteerd buurtkater en opakater ben, vonden mijn baasjes dat het tijd werd mij op dieet te zetten.

Dat dat met de beste bedoelingen gebeurt, vink prima, maar het woord 'dieet' alleen al doet bij mij alle alarmbellen rinkelen die er maar te vinden te zijn!  Ik gebegrijp heus wel dat je als zeer gerespecteerde buurtkater anders moet eten dan als een jonkie. Maar het idee alleen al,

Nou hadden het baasjes en bazinnetje iets bedacht......Joh ik heb me drie keer in de rondte gelachen, echt waar hoor.

In plekke van 1 blikkie en brokkies krijg ik nu brokkies en 3 keer een zakje. Althans, da denken ze!

lachende-kat.jpg

Ik kan nu zo zielig doen da'k inmiddels op ongeveer 6 zakkies per dag zit en ze hebben het nog steeds niet in de smiezen.

Tja, da krijgie as de communicasie (wat dat ook mag zijn) nie goed is. Maar ik vind het best zo!

katmetfood.jpg

Maak jouw eigen website met JouwWeb