mag ik even klagen ja!!!!!!!!!!!!!!!!

 


Grrr, prffff, mompel mompel mompel....Ik ben boos, ontzettend boos! 't Is maar dat jullie het ff weten!


Wat me vanmorgen in mij oortjes gemiauwd werd, maakt me zo boos en geverdrietig tegelijk. Ik heb al vaker  over de buuf en haar poezebeesten, in het begin moest ik ernstig streng zijn voor die van hierneffen, maar dat is allemaal geregeld,en nou gaan ze hun mandjes op een ander plekkie neerzetten!


Tja, en nou moet ik maar weer afwachten of er nieuwe poezebeesten komen wonen en of ik die weer het een en ander moet gaan geuitleggen. Want niet iedere slimme kat begrijpt mij gelijk hoor, daar is echt een intelektigente kater voor nojig.

Pfffff, ik ben daar eigenlijk wel een beetje te oud voor geworden, ik ben tenslotte een zeer gerespecteerd buurtopakater! En dat wil ik zo graag houden hoor Charley, dus mon excuse dat ik even klaag. Maar anders gehoor je mij toch nimmer nooit niet klagen over wie dan ook toch?

 

Het zijn gewoon een stelletje etterletters die mijn pekkie willen verschuiveren, nou ik wacht wel af. Maar mijn plekkie zal ik verdedigen. Hoop dat je met je geestvrienden mij misschien kunt heppelen? Dat zou lachuuu wezen

 Nou ouwe vriend in den hemele zijt, uwe naam zijt gemeheiligd en zo iets, maar tot tokkels dan maar weer

 

Pootje van Polleke en diejen Belg.

November 2014

 

 

 

 

Charley en Harry ronden hun jaar af.

 

Vandaag lopen Charley en Harry door de hemelse afdelingen om te inspecteren hoe de zaken daar lopen nadat de nieuw opgestelde leefregels operationeel zijn geworden, zoals dat heet als iets gewoon in werking is.

Allereerst overzien zij het muizenveldje. Zoveel muizen hebben deze twee nog nooit bij elkaar gezien, laat staan dat bekend was dat er zoveel muizen in de kattenhemel aanwezig waren. Maar het is een gezellige boel daar op dat veldje. Er staat zelfs een muizenkermis met een looprad en een heus vlooientheater. Elke muis schijnt het nu goed naar de zin te hebben.

 

Meer uit sociaal oogpunt dan dat Charley bang is voor die grote honden, delegeert hij het inspecteren van de hondenhemel aan Harry en die loopt vol bravoure, maar wel met samengeknepen achterpootjes, tussen de grootste honden door zonder dat die honden ook maar één keer naar Harry kijken.

Dus ook hier zijn de zaken op een goede- hemelse manier geregeld en op orde. Stellen zij samen vast.

 

Onderweg passeert het duo de melkbar en gaan naar binnen. Barhond Yvette zet meteen twee kommen melk voor ze neer.

‘Lukt het een beetje, heren?‘ Grinnikt Yvette met een smerig lachje om haar mond.

 

‘Heb jij eigenlijk nog iets gedaan om katers weer te herstellen naar hun oorsprong?’ Informeert Harry terloops.

Charley lijkt te blozen, verslikt zich, maar zegt dan dat deze procedure een langere voorbereidingstijd nodig heeft. Harry slikt deze smoes en kiept de kom melk in één keer achterover.

‘Kom op, naar kantoor!’ Besluit Charley en ze staan op om terug te gaan en hun verslag te maken over de voortgang tot nu toe. Dat moet voor de kerstdagen worden ingeleverd bij de hoogste hemelbaas. Eigenlijk is het geen verkeerde gast maar wel recht door zee, en dus oppassen daarmee.

 

Charley en Harry draaien zich om naar de kroniekschrijvende AlleyCat die zittend achter het tweetal trouw zijn notities maakt, en zij vragen hem om de lezers te informeren dat dit het laatste verslagje voor dit jaar is. Volgend jaar pakken wij de draad weer op en zullen wij de lezers laten meekijken in het wel en wee van de kattenhemel.

En vooruitlopend op de mooie aardse dagen die dit jaar nog komen gaan, wensen wij iedereen vanuit de kattenhemel nog een mooie herfst, een heel leuk sinterklaasfeest en een fijne feestdagen toe.

 

Gedrieën gaan zij aan het bureau zitten, schenken de glazen nog eens vol en klinken op ieders gezondheid.

 

Tot volgend jaar.

 

©Alley Cat.

Maak jouw eigen website met JouwWeb