Eindelijk

Eindelijk het is een feit ik heb gelukkig een eigen website. Met dank aan vrouwlief ( daar heb ik voor getekend) die mij heeft geholpen. Meer dan geholpen zelfs, want wanneer zij zich ermee bemoeit moet ik als een sneldichter achter haar gaan staan en vooral snappen wat zij bedoelt, maar helaas voor haar een receptje is mij duidelijker. Ik ben namelijk een ontzettende digibeet.

Vrouwlief niet, computeren is haar hobby en zij gaat er gevoegelijk van uit dat ik ook maar gelijk alles snap. Wanneer dat niet het geval is en ik nog iets wil vragen, dan is zij al drie pagina's verder. "Wil je wel even opletten?" Ja natuurlijk vrouwlief, als jij niet zo snel gaat.

In ieder geval ik heb het licht gezien, haar uitleg was klip en klaar, helder en ik snapte het ook nog, temeer daar zij het allemaal nog voor de zekerheid even had opgeschreven, dat scheelde ons een hoop bekvechten en wanneer nou mijn eerste gedicht on line is klap ik verheugd in de handjes van: "Kijk eens, zelf gedaan!"

"Ja omdat ik het voor je opgeschreven heb!"

"Ja oké maar het is mijn gedicht!" Discussie gesloten. Maar deze eerste blog is voor mijn lieve vrouw die mij een stukje nieuwe digibeet heeft afgeleerd, een website neerzetten is niet even zomaar een blogje ineenplakken. Ook als je overal en nergens gelezen wilt worden moet er nog het een en ander uit de constructie, maar ik ben trots, blij en zeker benieuwd hoe de reacties zijn.

Veel plezier met de blogs die ik hier neerzet en veel plezier met alles wat erboven staat. Voor iedereen zit er wel iets bij,wedden???

Maak jouw eigen website met JouwWeb