Home » Blogs » Archief » Jaar 2010 » Oktober 2010

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

ZOMAAR EEN DAG

kont afvegen met geld

Nou na al die algemene beschouwingen na Prinsjesdag worden wij er niet vrolijker op, ik moet als de donder maatregelen nemen om te ruimen wil ik niet in de ellende komen. Wat een arremoei.

Eerst maar mijn toiletpäpier voor echt goedkoper wit uit de aanbieding ophangen en de pleuro´s maar weer onder mijn matras.

Zuinig_met_wcpapier

Dan maar zo, scheelt ook weer in de pocket, ja je moet toch wat met al die bezuinigingen, terwijl de Oranjes juist opslag krijgen en die hebben al zoveel. Snappen wij het nog!!

Dan de garage eerst maar eens proppen, want als ze hier achter komen ben ik de klos, al was het alleen maar voor de wegenbelasting die ik voor 1 auto betaal en dan steeds de kentekenplaat verwissel.

autos verstoppen

 Die goedkope hadden kunnen wij rustig laten staan, daar doen gelukkig veel arme sloebers aan mee dus vallen wij niet zo op.

goedkopere reizen

Als de donder nou mijn huis opruimen want als die doos van de Sociale Dienst komt om te controleren wil ik wel keurig voor de dag komen, al was het alleen maar dat ik netjes op al mijn spulletjes ben.

huis opruimen

Zal gelijk de zijkamer van mijn inwoner ook maar even doen anders valt het op dat ik onderverhuur, tja je moet toch iets doen om bij te schnabbelen nietwaar…

zijkamer ook maar even

Nou zie ik ineens dat alle wc papier op is, daar word ik toch zo schijtziek van, moet ik weer de deur uit, stel je voor dat die doos naar de doos moet zit ze zonder droger in haar onderfleurtje….Nou nog even naar de winkel en laat die geitenwollensokkenmuts maar komen om mij te vertellen wat ik allemaal wel niet goed doe.

wcpapier is op

Zo en als je nagaat dat dit maar een dag van mijn week was, kun je een voorstelling maken van een hele week..???

nawoord van KLAPDOOS==zij die dit beroep uitoefenen besef dat dit stukje geheel voor eigen rekening komt en totaal ironisch is bedoelt, voel u niet aangesproken als Sociaal Ambtenaar. Het is maar een blogje..

leny kruis

WEER EEN ONDERZOEK!!!!

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinresitiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wellikueirg gplaatst wdoren en je knut vrelvogens gewoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als geheeel.
Aàààhà, aijtld al gadehct...!


Dit werd mij toegestuurd door een vriendin, en toen ik vreselijk gelachen had besloot ik het gewoon lekker op het net te knallen, zodat jullie ook dit weekend wat te lachen hebben.

En verrek, het klopt namelijk ook allemaal nog, lees het maar eens goed. Het is namelijk goed te lezen, en dat maakt het zo bijzonder en humoristisch.....of niet dan!!!!!!!!

Zelfs voor de dieren is het lachwekkend, vanwaar acte..

 

leny kruis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

HYVES IS POISON

Een wirwar van hokjes waar je van alles en nog wat in kunt vinden. Op Hyves hoef je niet te zoeken, maar het wordt je aangeboden. Stalkers, pedofielen kunnen hun gang gaan, plagiaat plegen is zo gebeurd, foto's die privé onder het auteursrecht vallen gebruikt men om die persoon af te zeiken en ontzettend te beledigen, terwijl het een foto betreft die op een eigen betaalde website is weggehaald en die onder de totale bescherming van het auteursrecht valt.

Ze hebben er maling aan. Op Hyves kan en mag alles, men kan een site oprichten om te leren hoe je katten en honden de keel af mag snijden, doodrijden die hap. Je leest hoe een randdebiel jouw teksten ombuigt en zichzelf de hemel inprijst om respectjes af te dwingen van je vriendenlijst die bestaan vaak uit mensen waar ze zelf nooit komen. Pornosites kunnen gratis via een groepsbericht reclame maken en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Er zijn nu al diverse sites opgericht om dit soort van ontzettende enge mensen tegen te gaan. Helaas doet Hyves er helemaal niets mee, ja ze verwijderen ze een dag of twee maar de dissident komt na 2 dagen rustig terug  en wij kunnen weer op een nieuw "dit is niet oké' drukken. En Hyves doet er weer niets mee. Waarom zouden ze ook, Hyves is in de aanbieding. Daarom snap ik helemaal niet dat ze juist dit soort van asocialen eraf sodemieteren. Velen die lastig gevallen zijn of nog worden ( ik ook hoor) stoppen met Hyves.

Het hoort gewoon een leuk sociaal gebeuren te zijn, maar als ik geattendeerd wordt op een hyves die je laat zien via filmpjes( nep of niet, het hoort niet--klaar) hoe je kittens dood moet rijden, hoe je hamsters in een maaimachine als mest kunt laten verwerken enz, dan draait je maag toch even om of niet soms.

Er zijn van die droplullen die het verpesten voor de gewone huisvrouw die voor de lol of ontspanning op Hyves gezellig een sociaal netwerk aan vrienden wil opbouwen, mensen die hun eerste boek willen promoten, mensen die mooie gedichten schrijven en die dit willen delen met anderen, waarom niet. Er zitten ook kinderen op Hyves, die worden nu al direct gesloten, vele mooie Hyves zijn gesloten voor dit soort imbecielen die het verpesten voor anderen, we praten hier over een klein aantal die honderden mensen het leven echt zuur maken.

Er is er zelfs een bij die diverse profielen had,zijn inmiddels verwijderd, maar krijgt het ondanks honderden mails naar Hyves Hoofdkantoor, om zijn profiel nog lekker vrienden binnen te halen, mensen te schofferen en een naam te gebruiken van een nette Hindoestaanse familie die een Hyves had aangemaakt om familie uit Suriname en Nederland weer bijeen te laten komen en zoekende is deze Hyves een succes voor deze mensen geworden. Nu worden juist die mensen overspoelt met mailtjes of ze die engerd van een Onno niet even de nek om kunnen draaien, deze Onno heeft gewoon die naam waarschijnlijk gestolen van die familie of is uit de kaste ( zo schijnt familie in Hindi te heten) gestoten. Nu spoort die knakker al niet helemaal, maar als zelfs Peter R de Vries en Alberto Stegeman zijn aangeschreven om deze man te laten verwijderen zegt dit al genoeg over zijn doen en laten op Hyves.

Meneer Eikel krijgt het aldoor voor elkaar om ergens tussen te komen, Hyves kan alles lezen en doet er niets mee. Hij presteerde het om een foto van mijn eigen website www.smackbox.eu te jatten en deze op Hyves te zetten en de bijbehorende tekst even verkort dan: auteuze is kneuze, obesitas, vieze stinkh***, de rest zal ik hier niet neerzetten, krijg er een beetje braakneigingen door.

Heb gelijk geschreven dat hij maar uit moest kijken naar een andere baan, want in die ene reactie naar mij toe had hij al vier delicten gepleegd naar mij toe, van plagiaat tot stalken, rasisme, discriminatie en de wet op portretrecht. Ik zou mijn advocaat wel bellen en een mail naar zijn baas, omdat hij werkte bij een zaak en die bankstellen waren verschikkelijk en lelijk enz.Ik fiets terug naar mijn eigen site omdat ik zag dat ik nieuwe post had en in no time had die lamlul het eraf gehaald. Maar ik had al een copie naar Hyves gestuurd. Nog staat die postzegel erop, nog kan die idioot vrienden maken. Momenteel meer vijanden, want ze weten zelfs waar hij woont en zelfs de site die voor de dieren opkomt zijn al bezig met diverse rechtzaken tegen hem op te bouwen, ze hebben er al 3 gewonnen tegen dierenbeulen, nu heeft hij de gore moed gehad om ook deze jongens aan te vallen met zijn vieze gore asociale taal, te gek dat men zoiets toelaat.

Hyves is aan alle kanten gewaarschuwd, ook diverse sites die nu als een netwerk elkaar inseinen wanneer er iets niet klopt. Dat moet helaas, maar het zou niet nodig zijn als Hyves wat minder aan de Euro's dacht en wat meer aan de mensen die Hyves groot hebben gemaakt.

Ik weet nog niet wat ik doe, zal ik doorgaan of ook stoppen, druk genoeg hoor. Maar er zijn ook zo ontzettend veel leuke sites op Hyves, die helaas ook de dupe worden van dit soort gajes. Meer dan dit soort van negatieve woorden heb ik er niet voor en dan blijf ik nog netjes hoor.

Ik heb mijn portie wel gehad van dit schorem en er zijn er weer een paar bijgekomen die ik ook maar gelijk geblockt heb, nog even dan is ook mijn  blocklijstje vol, lekker dan. Waar Hyve je dan nog voor??

Nee dan My Space, met mil en miljoenen all over the world, maar als je daar ook maar iets scheef zet dan is het in no time weer rechtgetrokken, met tekst, foto's noem maar op. Dus het kan wel degelijk goed gaan, net als op Face Book, ook daar zijn ze goed bezig.

Hyves is vergif voor dit soort van imbecielen die niets anders te doen hebben dan de virtuele vriendschappen vergallen. Ik heb heel lang alle negatieve reacties overal weggehaald, vaak midden in de nacht als ik niet kon slapen, wat ik allemaal niet kreeg te lezen. Discrmininatie in Nederland??Die is goed hoor dank u. Voorlopig ben ik nog die vuile vieze stinkpot die wel eens een beurt zou moeten hebben van een kerel enz...Dit is nog de milde versie van wat ik allemaal over mij heenkrijg. Ik ga voor niemand opzij. Mijn familie heb ik verloren in de oorlog met dank aan de Nazi's, ik ben van een generatie die terugvecht voor mijn vrijheid van meningsuiting, ik kan en wil mij niet verstoppen voor mijn "anders" zijn. Ik houd van een vrouw en ben er nog mee getrouwd ook.

En met liefde denk ik terug aan mijn overleden broer Max die altijd zei"Ik ben ook lesbisch!"

"O ja Moos, hoezo dat dan?"

"Nou ik hou ook van vrouwen!" Kijk en dat bedoel ik nou, als je altijd jezelf blijft leg je niemand iets in de weg, als een ander een ander wil zijn op zijn/haar pc heb ik daar geen moeite mee, maar ga geen mensen naar beneden halen, schofferen, uitschelden, vernederen tot op het bot, dit alles openbaar.

Het is gif, puur gif waar mensen letterlijk en figuurlijk ziek van worden. Ik wel in ieder geval, vaak als ik mijn post open denk ik altijd "Als ik maar niets geks tegenkom!"  Ga je zo met elkaar om dan? Het schijnt bij het virtule wereldje te horen, nou als dit zo blijft heb ik mijn langste tijd bij Hyves uitgezeten als deze mensen niets voor mij doen, waarom zou ik hen dan aanprijzen met mijn schrijfsels zodat er steeds meer mensen komen lezen? Ik denk er nog even over na, voorlopig heb ik het hier even gehad met al die galbakken die mijn lol op Hyves verpesten.

MOMENTEEL IS HYVES POISON-VERGIF VOOR HEN DIE HET LEUK WILLEN HEBBEN EN MAKEN VOOR ELKAAR, ALS DE ANGEL ERUIT IS DAN KAN HET GIF NIET VERDER WERKEN, VOORLOPIG IS DIE ANGEL NOG OP HYVES EN KAN HET GIF ZICH ALWEER VERDER GAAN VERSPREIDEN..

.

foto's en tekst van Leny Kruis

Dit alles valt onder de auteurs en portretrechten der Nederlanden en Europese Wetgevingen, Artikel 4.22 Wetboek van Strafrecht

 

 

Oktober 2010

VOOR DE MEIDEN VAN

http://verzamelobjecten.hyves.nl

Er waren eens twee lieve dames die gezellig  op Hyves hun ding deden, wat gedichten, wat posten, gewoon gezellig bezig zijn net als die andere honderden vrouwen en mannen.

Komt daar in no-time een randdebiel de boel verpesten met liedelijke, groffe, racistische taal. Buiten het feit dat hij stalkt, over kinderporno praat alsof hij een patatje met eet, dieren zomaar voor de gein verzuipt, hoofden van een hondje afhakt ( is dit waar?) en nog meer van die ongein.

Deze man presteert het om steeds diverse profielen aan te maken, wordt de ene verwijderd, staat de andere er zo weer op, alleen met een andere foto. Dat hij in Haastrecht woont is al bekend, dat een jongedame door hem belaagd werd via de pc liep uit op het feit dat zij met laptop en al naar de politie  ging om aangifte te doen van die marmot wegens het stalken en sexuele intimidatie.

De aandacht die deze meneer krijgt is zijn manier van een orgasme, meer dan dat kan ik het helaas niet noemen. Ik was zo vrij toen ik hem nog niet geblockt had om zijn ex aan te schrijven dat hij half hyves in zijn bed wilde en of hij nou werkelijk zo een klein pikkie had als dat hij doet voorkomen. Want hersenloze mannen zijn vaak gezegend met een pinkie van een pikkie. Hebben ook de hersens van een garnaal en zoals je weet een garnaal bezit geen hersens.

Deze man heet

Onno Rimdoelare-Panday

Deze man heeft geen rechten meer op Hyves na alles wat hij anderen heeft aangedaan en wat doet Hyves??

Niks, nakkes, nada...Helemaal niets, dus de twee dames Irene Café en Fanny hebben een profile geopend voor mannen en vrouwen die door hem lastig gevallen zijn. De taal die hij uit is te gek voor woorden en Hyves laat hem rustig zijn gang gaan. Dat er behoefte is aan zo een site zegt al genoeg over het feit dat Hyves door dit soort van randdebielen naar de kloten gaat, wat heet, er zijn zelfs sites die roepen op tot kattenmoord, nertsen laten vermoorden en ga zo maar door, homo's die in elkaar geslagen moeten worden.

Deze bovenstaande meneer heeft het zelfs gepresteerd om een Hyves van een jongeman die opkomt voor de dieren ( ruim 1750 leden) te schofferen met schandelijke taal zoals het vermorzelen van hamsters door de houtmolen, katten verzuipen en gaat u zo maar door, hij bleef aan de gang. Nu zijn ook de jongens van de Hells Angels bezig om even naar Haastrecht te gaan.

De politie is gewaarschuwd, als u straks op het nieuws hoort dat er een medelander opgehangen is aan de hoogste boom weest u niet verbaasd dat de politie volledig op de hoogte is en ook Hyves.

Wij gaan door met de strijd, hebben zelfs Peter R de Vries ingeschakeld in de hoop dat dit een interessant onderwerp is om deze kale biljartbal even een carambole te geven. Ik hou jullie op de hoogte van dit Hyves drama.

Leny Kruis

Maak een Gratis Website met JouwWeb