~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nieuwe maand verse blog natuurlijk.

Zo hier was ze weer, de klapdoos die even een update houdt ter lering ende vermaak voor hen die deze site regelmatig bezoeken, ben ook blij met jullie bezoek en reacties, zelfs Charley onze kater zit naast mij mee te kijken als ik de site opengooi in de hoop dat ik natuurlijk steeds over hem schrijf, maar hij heeft zoveel te vertellen, als ik alles gelijk on-line zet blijft er voor ons zelf niets over.

Prof Peet is uitgenodigd om te gedichten te schrijven voor Radio De Grenslanders, die elke zaterdag een gedichtenprogramma hebben van 3 uur. Vanaf 10 uur in de avond tot 1 uur in de nacht gedichten met passende en ontzettend goede muziek.

Ik ben trots op mijn eigen walrus.

Dan moet ik natuurlijk ook even vertellen dat Peter vanaf vandaag elke zaterdag een serie korte verhalen plaatst. Elke week een in die freqentie, zodat ook hij even adem kan halen. We beginnen in ieder geval met de eerste twee korte verhalen zodat je een indruk krijgt van wat je te wachten staat elke week, het gaat over van alles en nog wat. Geheel van de hand van Peter hoor. Ik verzorg alleen de animaties, daar waar het kan en nodig is natuurlijk. Soms zijn er verhalen die alleen genoeg hebben aan het woord zelf.

In ieder geval bij de korte verhalen zou ik zeggen, geniet van de eerste twee shortstory's van Prof.Peet. Zodat ik nog even in de hut ( zie boven) kan blijven inspirireren om mijn boeken nou eens af te maken. Maar ik zie ook zoveel om mij heen. Dus nu even voor Peet die verhalen erop knallen en genieten.

 

Have fun.

Groetzz van leny ( auteuze)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IK GELOOF NOU EN?????

Gisteren schreef ik een column over een vrouw die solliciterde naar werk in een stomerij, zij moest verplicht ivm stof (??) een BURKA gaan dragen.

Nog even en wij lopen allemaal gesluierd omdat de millieuvervuiling de overhand neemt, maar dan alleen de dames hoor, de mannen kunnen wel iets hebben.

Ik schreef daar mijn eigen mening over, dat ik het te gek voor woorden vond dat iemand werk zocht en vond en uiteindelijk ging het hele feest niet door omdat mevrouw een bril droeg en dat kon niet ivm met die BURKA.

Ja zo ken ik er nog wel een paar opnoemen, want wie zit er achter de kassa met een hoofddoekje? Is dat zo een mooi gezicht dan? Wij zijn dat gewoon niet gewend en moeten een ieder in zijn/haar waarde laten, maar laat ons dan ook onze eigen westerse kleding dragen.

Wij komen al jaren bij een wasserette, gerund door Hindoestaanse Moslims die er wel degelijk op gekleed zijn, althans de vrouw dan, maar die echt geen BURKA gaat dragen, omdat het té warm is en té ongemakkelijk, nog niet hebbende over de gevaren bij het strijken van de lakens bij die apparaten.

Maar mijn column maakte diverse enge reacties los bij diverse mensen, zij die ik antwoordde gaven geen antwoord terug. Er zitten genoeg moslims die zelfs gewoon op Wilders stemmen omdat zij zich schamen voor hun landgenoten die er hier een rotzooi van maken. Die hier de boel willen runnen, overal moskeeën neer wil laten zetten, met subsidie van de Nederlandse regering.

Laat iedereen in de waarde van het geloof dat men beleid, of het nou joods is ( een winkelmeisje van joodse afkomst krijgt ook geen vrij op zaterdag, dan is het sjabbes, hoor je die klagen?)

De moslims zeiken over van alles en nog wat hier in Nederland, over Kerst, is een ongelovig feest, Pasen is helemaal een maf gedoe en dan heb ik het nog niet eens over Sinterklaas. Als ik naar Marokko of een ander Islamitisch land verhuis heb ik mij maar te schikken in de manieren die dit land mij dan aanbied. Zo niet ga ik gewoon de gevangenis is, net als die Iraans/Nederlandse vrouw die een verhouding met een getrouwde meneer zou hebben, zij wordt ter dood veroordeeld bij steniging. Hele groepen vanuit de gehele wereld hebben de Iraanse regering om clementie gevraagd, maar nee, zij gaat dood. Ook hebben zij toevallig een kilo coke bij haar gevonden. Je moet wel heel dom zijn wil je in dit soort landen maar een sticky meenemen. Maar ondanks alle petities, ondanks alle protesten gaat deze vrouw sterven. En haar kinderen die overal aan de bel hangen hebben straks geen moeder meer, al wat blijft is de strenge hand van de Koran die ineens in beeld is. Maar die man dan die ook gezellig bij haar binnenkwam?

Daar hoor je dus niets over. Krijgt deze man de doodstraf dan niet? Hebben ze bij hem toevallig geen coke gevonden? Kijk er is maar een oplossing voor al deze conflicten.

Laat ieder land zich nou eens lekker met zichzelf en eigen bevolking bemoeien, laat ieder land een eigen geloof lekker aanhangen wat het wil, zoals Rusland schoorvoetend nu de katholieke kerk binnen laat komen, nog niet alles maar het begin is er. Kijk dan sta je open voor andere geloven.

Want laten we wel zijn. Door het geloof zijn in de loop der eeuwen in de naam van God ( die man weet nergens van hoor) miljarden mensen vermoord. In de naam van God zijn talloze slachtoffers gevallen, maar vergeet een ding niet.

 

Allemaal kom je een keer boven en dan vraag God alleen maar aan jou:

"En ben je aardig geweest voor je medemens?"

Leny Kruis

Het mag niets uitmaken wat en waarover je schrijft, zolang je maar niemand exact beledigd of vernederd of zelfs maar uitscheld voor rotte vis. Gewoon gezellig bloggen kan niet altijd, het kan zelfs bedreigingen opwekken bij hen die zich bedreigd voelen en zelf foute dingen doen op hun eigen blog.

Het overkwam mij toen ik afgelopen mei 2010 een reactie gaf bij een medeblogster die een artikel schreef over plagiaat en naam en toenaam open en bloot op en in dat artikel vermeldde. Het feit dat er ook van mij gestolen was deed mij natuurlijk reageren op dat eerlijke artikel.

Na de nodige bonjes her en der op diverse blogs was het eindelijk rustig, totdat...tatatata deze dame afgelopen vrijdag een bericht kreeg van een dame die zij totaal niet kende en die mij eiste dat ik mijn reactie weghaalde bij die bewuste blog die over de plagiaatpleegster ging.

Ik dacht nog: Ik heb weer wat hoor, zal Mientje de Boer niet zijn!'Maar toch even check, check, dubbelcheck, blijkt die doos dezelfde malloot te zijn als in dat bewuste artikel. Zij maakte mij uit voor alles wat maar onwenselijk is in het openbaar op het laatst en ik reageerde terug in een pb en later ook op haar site. Ineens was haar profiel dicht en ik kon dus nergens meer reageren. Ik heb haar niet geblockt, want wat had ik te verbergen niets toch? Hoewel, door haar acties heb ik maanden lang geen gedicht willen plaatsen omdat zij van iedereen liep te stelen en het gedicht zo veranderen dat je nauwelijks kon praten van plagiaat, maar mijn en andermans woorden had zij wel gebruikt.

Uiteindelijk heb ik op Hyves maar een www geplaatst dat ik het zat was met die duikeend, gevolg was een rij van reacties en ook van haar, doch toen ik in de avonduren las dat zij mij een ziekelijk persoon vond werd het mij even rood voor den ogen. Toen ik haar wilde blocken was het al niet nodig meer want haar hele profiel was verwijderd. Waaronder ook haar echte profiel dat van Sjanie ( die ik dus ook niet ken, maar die staat ook stijf van de diefstal bij anderen, bleek dus dezelfde personage te zijn) Die dubbelrol heeft zij nu op moeten geven want ook dat profiel is verwijderd.

Ik bedoel maar, ik was even de eikel die woest en gefrustreerd was door de oneerlijkheid van een gevulde koek, gevuld met leugens en daardoor is nu deze klapklut verwijderd van Hyves. Maar ik denk dat ze wel terugkomt met weer een ander profiel. Ze wordt in ieder geval in de gaten gehouden...

Dus die eikel deel ik uit aan haar...Sjanie alsjeblieft voor jou.

EIKEL!!!!!!!!!!!!!

September

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

STEL JE VOOR....

Heb je er wel eens aan gedacht wat er gebeurt als je achterstevoren zou leven?
Lijkt me veel leuker.

Om te beginnen sta je op uit de dood, een spectaculair begin...
als je uit de kist stapt word je verwelkomd door je familie en beste vrienden,
die hoef je dus niet meer uit te zoeken... en ze hebben allemaal een bloemetje meegenomen.

Dan mag je een jaar of 20 lekker doen waar je zin in hebt, kaarten, tuinieren,
af en toe een uitstapje aan halve prijs,
iedere dag een paar borrels en elke maand kassa kassa...pensioen.


Op een dag staat er ineens een vent voor je deur met een gouden horloge.
Die biedt je meteen een goed betaalde job aan.
Naarmate de jaren voorbijgaan, krijg je ook steeds meer zin om te werken,
je voelt je ook steeds beter, je kan zoveel roken als je wil, want je longen worden steeds schoner.


Je kan drinken wat je wil, de katers worden steeds kleiner.
Je raakt je buik kwijt zonder dat je er iets voor hoeft te doen.


In het begin heb je maar 1 keer sex per jaar, maar op 't laatst 10 keer per week.
Op een gegeven moment moet je naar school maar je weet alles al, dus je doet geen flikker.


En de laatste jaren van je leven kan je lekker in de zandbak spelen,
zeuren en vervelend zijn, en je kan snoepen wat je maar wil want al je tanden ben je toch weer kwijt.


Dan nog een paar maanden aan een vrouwenborst sabbelen,
nog 9 maanden in de warme moederschoot,
en daarna verdwijn je in...... n allesverzwelgend, gelukzalig orgasme.

met dank aan vriendje Bert.

door Leny Kruis

foto Leny KruisEen nieuwe maand, dus nieuwe rondes,

Een nieuwe maand, de meeste vakanties zijn al over, de scholen zijn weer begonnen en ieder probeert het leventje weer op te pakken na een periode van rust en kalmte( lees druk en stress en fileleed)

Maar hier op deze site kun je in alle rust genieten van wat wij je aan te bieden hebben, korte verhalen, gedichten, verhalen van Charley, spreuken die ik ergens en nergens vanuit mijn grote hoofd verzin en toch wat filosofische hebben, wat engelse gedichten en verhalen en onze Prof Peet met zijn bijdrage vooral niet te vergeten.

De animaties weer zo gevarieerd mogelijk houden zodat de verveling niet toeslaat en de spanning van elk verhaal lekker spannend houden tot het einde.

Dus ik zou zeggen, ga er lekker voor zitten, zoek wat uit en bedenk dat elke dag wel iets nieuws te lezen valt op de smackbox.eu want we doen het omdat wij het leuk vinden in de hoop dat jullie het net zo leuk vinden,

groet van leny en peet

Maak jouw eigen website met JouwWeb