BIJNA OVER MET DE VAKANTIES.

 

De meeste vakanties zijn alweer over en het mooie en rustige weer blijft danig zijn best doen. De ergste hitte is voorbij, gelukkig, want niemand gaat met 37 graden achter een pc zitten, ik niet in ieder geval. Is wel te merken ook, want er staat in deze maand van de smackbox haast geen tekst.

 

Onze excuses hiervoor, de vaste lezers/essen worden echt gecompenseerd meet nieuwe verhalen, gedichten en verdere aanvoer van Charley die het ook als kater moeilijk had in deze hitte die nu gelukkig voorbij is.

Voor die knakker was die hitte ook geen doen, het fonteintje in de douche was te hoog om in te springen, dus ging hij maar in het dienblad op de tafel liggen af te koelen. In de hete zon. Is die gek dan!!!!!!!!

In ieder geval, nieuwe aanvoer, nieuwe verhalen, nieuwe gedichten en nog hier en daar wat nieuwe plaatjes die je mee kunt nemen, behalve de originee foto's, maar dat is al bekend. Daar moet je even toestemming voor vragen..

Veel plezier hier op de gezelligste krant van internetland

http://smackbox.eu

Ondanks alle regen die hier naar beneden flikkert, ja want laten we eerlijk zijn, vrolijk wordt je er niet echt van, blijf ik zoals altijd de optimistica in forma zelve.

Tot hoelang? Ja dat weet ik nog niet, aangezien het volop zomer is, behalve hier in de bossen.

Maar wij houden de moed erin, afgelopen dagen wel wat gelopen, zo een anderhalf kilometer in de stad gebanjerd, lekker zonnetje, veel zweten, heerlijke opgezette voeten maat surfplank, dus nu twee dagen bijtanken in de dip en pijnmodus, met dank aan de chemo's.

Maar mij zul je niet horen klagen hoor,  gewoon doorgaan met genieten van de vrije dagen die ik nog voor mij heb, voordat ik weer richting de oedeemtherapeute moet en de oncoloog.

Maar mij zul je niet horen klagen hoor!!!!!!!!!!!

Wij gaan gewoon door met het vullen van de smackbox, vakantie of niet, even in de rustige modus, maar veel mensen komen alweer terug van hun hollyday dus kunnen weer aan de slag om al die sites te bezoeken waar ze altijd lezen, gezellig toch?????????

Maar mij zul je niet horen klagen.

Ik doe er elke dag zo een stuk of 4, van de 9 of 10 die ik volschrijf of beheer of zelf onder eigen beheer heb, maar met een hand is het niet te doen om alles in een dag vol te tikken,

Daar wordt je mesjogge van,

Maar mij zul je niet horen klagen hoor,.

Ik geniet van de regen, van onze kater en van mjn vrouw.Dat zijn mijn stukjes geluk in mijn leven, dus

MIJ ZUL JE NOOIT HOREN KLAGEN!!!!!!!!!!!!!!

Augustus 2012