MAAND JULI IS AL BEGONNEN.

 

De maand juli is al weer een weekje oud en de eerste blog is dus een feit, de eerste week was zo warm dat het echt te warm was om nog iets nuttigs te schrijven, er gebeurde niet zoveel.

Ja op Wimbledon natuurlijk waar ik een fervent fan van ben. Een Schot tegen een Zwitser, het precisiewerk van de Zwitser Federer won natuurlijk na een spannende finale tegen de Schot Murray.

En ik? Ik genoot.

Verder lopen we te sukkelen met Charley die zijn nierfalen nu aan het inhalen is, zijn goede en slechte dagen hangen ook van het weer af, dus hopen wij op een hittegolf zodat hij zich beter gaat voelen.

Mijn vrouw is eindelijk uit haar brace die ze 12 weken dag en nacht moest dragen na een val en daar een wervelbreuk aan overhield. Die zit nu in de therapiemodus.

Mijn schrijverij heeft zich verplaatst naar twee nieuwe schrijfsites die goede schrijvers binnenhaalt, ik geniet van andere gedichten en gedachten en verhalen. Heerlijk gewoon.

 

Ik hoop wat vaker hier te schrijven, maar omdat het vakantietijd is merk je al aan je bezoekers dat er maar weinig animo is om te lezen, dat weerhoud mij niet om te blijven schrijven, je hebt altijd je vaste lezers die je moet blijven verwennen anders raak je die ook kwijt. Geniet van de avonturen van Charley, de gedichten van ons allen, de korte verhalen, de animaties en de recensies en de foto's.

Kortom, we zijn er weer,

Have fun.

Juli 2012