-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IK BEN HET ZOOOOO ZAT AF EN TOE!!!!!!!


Je hebt van die dagen!!!!!!!!!!!!!

 

Soms kan ik even uit mijn dakkapel gaan, zomaar, voor niets en dan schelden en mopperen, zelfs tegen een stoel die al jaren in dezelfde richting staat, richting tafel dus.


Ik heb van die dagen dat niets goed aan de wereld is, vergeet dan even naar mezelf te kijken, maar vind de wereld een egotripperij aan het worden is. Het woordje IK IK IK komt steeds meer op. wanneer ik naar het nieuws kijk, of andere praatprogramma's die ik volg.


Ik heb van die dagen dat ik te moe ben om uit mijn bed te komen, alleen van de bot en spierpijnen die de bijwerkingen zijn van mijn medicatie tegen de Kanker.


Vandaag heb ik zo een dag dat ik blij ben dat vrouwlief boven haar migraine uit probeert te slapen, want ik heb een bui om op te schieten. Omdat ik zo een dag heb, schrijf ik het maar liever van mij af.


Als ik diverse kranten lees word ik er zeker niet vrolijker van, men wil wetenschappelijk beweren dat chemokuren niet helpen, dat de pillen die bij de comfortherapie juist de kankercellen weer aanwakkert. Kijk en dan denk ik alleen al aan het feit dat zo een persoon die zoiets op zijn/haar blog schrijft wel even moet bedenken dat de kranten ook door kankerpatienten wordt gelezen, niet door alleen bloggers.


Het is zeker geen motivatie om door te zetten, dus ik dien hen van repliek, omdat ik een broer had die met tongkanker was geboren, hij stierf op 60 jarige leeftijd aan longkanker, maar als ik dan lees dat ik misschien voor niets die chemo heb genomen, elke dag zo een pil, waar ik dus veel bijverschijnselen bij krijg, heb ik toch zoiets van: Maak dat toch niet bekend, hou die onzin voor je!


Hoeveel mensen zullen nu de chemo laten voor wat het is? Omdat ze toevallig ook die rommel gelezen hebben? Er zijn zoveel voorbeelden van mensen die beter zijn geworden door diezelfde chemo, dan barst ik uit mijn voegen van woede, wat dan weer slecht is voor mijn hart, waar ik dus een pilletje voor in moet nemen.


Zo is de cirkel rond, maar ik heb van die dagen!!De oorzaak weet ik gelukkig, een bijverschijnsel van de pil die ik slik om de Kanker tegen te houden wanneer de uitzaaiingen zich weer komen melden. Maar dat heb ik toch niet in de hand. Ik ben van nature een positieve muts, maar soms krijg ik zo de pé in wanneer ik weer naar de oedeemtherapeute moet om mijn arm te behandelen, want je leven lang met een kous en handje te lopen, vleugellam te zijn aan een kant breekt je soms op.


Maar dan zie ik de afwas staan, wat ik dus niet meer mag doen, ik breek meer als dat er in het afdruiprek komt, dan word ik toch een beetje vrolijk.


Aguttegut en vrouwlief heeft het al zo druk.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DE DOOI IS INGETREDEN,  DANK DANK DANK..

Het is hartstikke mooi hoor, zo al die witte bomen en wegen wanneer ze nog niet bereden zijn, maar als de dooi inzet en de wagens zijn er overheen gereden is het een grote blubberzooi. Je kunt er niet eens normaal over lopen zonder het risico dat je op je postzegel valt.

 

Dus ja, ik ben blij met de zon en de dooi, veel mensen die van schaatsen houden en fanatiek hopen op een elfstedentocht hebben toch drie dagen een lage rit kunnen maken, in plaats van de elfstedentocht te doen.

Zo hebben we allemaal wat. Vanmiddag schijnt hier de zon volop en ik heb de eerste prachtige vogelenzang al gehoord, dan springt mijn hart open en heb ik zin in alles en kan de hele wereld aan.

 

Hoop ik niet dat vanavond het weerbericht weer andere dingen gaat verzinnen om mijn humeur te laten dalen, maar ach, da's ook weer niet zo erg, want dan ga ik gewoon naar bed. Zit ik ook niemand in de weg.

 

Leve de zon, weg met de winter.

©leny kruis

 

©eigen foto's

 

LEVE DE ZORG-DUS NIET

De gevolgen die onze zorgverzekeraars ons in de strot duwen komen helaas niet van hen, dus al die tijd tegen de verkeerde lopen trappen, maar van die moorkoppen uit Den Haag. 

Heb ik die maar allemaal een mailtje gestuurd. 
Hier een verkorte versie op mijn reactie ivm betaling van medicatie. 

Geachte Knullletjes en Meissies van de hoogste klas. 

Meer woorden zou ik niet willen spenderen aan jullie, want zoals ik net na een lang telefoongesprek met een manager van een Zorgverzekeraar had, blijkt dat een of andere commisie uitmaakt welke medicatie betaald moet worden en welke nog in het pakket zit. Jullie gaan wel héél ver hoor. Zelfs incontinentiemateriaal moet ingekort worden voor hen die het dus nodig hebben. 

Let wel even op wat jullie aan het doen zijn. De meeste medicatie die julie uit het pakket gesodemieterd hebben zijn belangrijk voor de patienten, anders zou de arts ze niet uitschrijven. 

Of zitten daar een stelletje afgekeurde artsen, net als bij het UWV? 


Ik heb niet gevraagd om kanker, krijg er gratis suikerziekte bij, jullie maken uit waar ik mijn bril nu eens in de drie jaar mag bestellen, terwijl ik al meer dan 20 jaar klant ben van Pearl, maar dat schijnen die gebakjes achter hun dure bureau al gewijzigd te hebben. Blijft toch het feit dat er medicatie betaald moet worden die het minste bijwerkingen heeft--paracetamol met codeïne bijvoorbeeld, een fase 2 pijnstiller, in productie, nog geen pleurocent. Voor jullie salaris geen probleem, voor hen die een AOWTJE hebben dus wel. 

Besef dat jullie langzaam aan euthanasie doen, daardoor komen de apothekers, artsen en zorgverzekeraars straks bij jullie op de stoep want die hebben dan ook geen werk meer!!!!!! Iedereen is dan al door de pijp of er moet meer grond aangekocht worden voor al die kisten, dat de houtindustrie weer goed doet, maar het milieu nekt door de houtkapperij, zuurstoftekort, weer medicatie, begint het feest opnieuw. 

Ik vind het meer dan schofterig dat jullie zo met jullie kiezers omgaan, stelletje snotneuzen, Iedereen heeft een ministerspost waar hij/zij de ballen verstand van heeft. 

Ben benieuwd wie van jullie 150 Kamerleden dit mailtje durven te beschouwen als echte post en er ook iets mee doet. Ik heb het gehad met deze grijpmentaliteit. Jullie coalitie zou genoemd moeten worden "MENSJES, NOOIT GENOEG, KLEURLOOS VOOR DE KIEZERS" 

Nog geen bericht gehad van wie dan ook....Alleen Wilders mailde mij netjes dat ik t.z.t een antwoord zou krijgen maar dat het agendapunt nog niet in behandeling was genomen...Ben benieuwd.. 

Wij van smackbox.eu wensen al onze trouwe lezers en lezeressen een gelukkig nieuwjaar en zeker in alle gezondheid en humor de maanden weer doorfietsen.

 

met hier en daar af en toe een traan

met hier en daar af en toe een lach,

maar laten we die lach

als eerste en het liefst als enige behouden

er is al zoveel treurnis om ons heen.

dus

lach en blijf gezond.

Januari 2013

Maak jouw eigen website met JouwWeb