---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dit is de achterflap mijn mijn nieuwste boek, zie onder, voor hen die zich afvragen wat ik nou eigenlijk kwijt wil. 

 

Nou, dit dus...

Heb in ieder geval al lieve en positieve reacties gehad van vele kanten, sta bij Ako met het boek als bestverkopende ook als E-Book. Sta bij ECI ook als bestverkopende boek, dus zeker geen miskoper.....

 

Veel leerplezier.

 

88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

 

 

 

 

 

Samenvatting

Auteur: Leny Kruis

·                                 Nederlands

·                                 70 pagina's

·                                 Leny Kruis

·                                 juli 2013

 

Een vrouw die door haar onverwachte ziekte die zij krijgt, haar hele leven ondersteboven ziet vallen. Opstaan gaat met lachen en huilen. Haar vrouw is haar grootste steun en toeverlaat, doch ook zij staat voor een moeilijke keuze. Ga ik door of geef ik mij over aan de nukken van de zieke?

Het treft ons allemaal zeker naast je, voor je, achter je, boven je. Jouw leven is helemaal niet meer van jou. De witte wereld van ziekenhuizen eisen hun tol, maar Leny zou Leny niet zijn als haar humor het niet zou winnen van haar dagelijkse strijd, zoals zovele die deze boodschap misschien vandaag hebben gehad. En daarom wil ik dit delen, wil ik dit kwijt.

 

Productinformatie

Auteur

Leny Kruis

Taal

Nederlands

Afmetingen

8x210x135 mm

Gewicht

125,00 gram

Druk

1

ISBN10

9491361546

ISBN13

9789491361548

 

De boeken zijn ook verbrijgbaar bij AKO--BOLCOM--ECI.NL-BRUNA---COSMOX EN OOK BIJ ALLE INTERNETWINKELS.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag lieve Charley.

 

Met veel pijn in ons hart hebben wij afscheid moeten nemen van Charley, tha man in tha houzzze. We hebben hem in moeten laten slapen op 2 juli om 14.30 precies. Zijn pijn is niet meer, zijn nieren vielen uit, ontstekingen in de kaak, blind aan een oog. Met het andere oog smeekte hij mij om hem te laten gaan. Onze harten huilden, het was en is nog steeds een enge beslissing dat mens kan regeren over het leven van een dier.


Hij heeft ons bijna 20 jaar onvoorwaardelijke liefde en genot gegeven, zelfs zijn kattenstreken werden weggelachen. Hij had gewoon zijn smoel mee. Charley sprak met zijn ogen, miauwen kon hij niet, mekkeren des te beter.

 

Zijn eigenwijs karakter ( kat eigen) is een voorbeeld voor menig mens dat rondloopt op aarde. Nee is nee en ja is ja, een tussenweg kent een kater of poes niet. Het willetje is de wet. Hij was ook de enige man die tussen ons in mocht slapen.


 

Zijn overlijden heeft er bij ons en zeker bij zijn fans er goed ingehakt. Dat had ik niet verwacht, zoveel lieve reacties en telefoontjes. En ik heb het laatst zo hard gesnikt bij het overlijden van mijn jongste zusje 5 jaar geleden. Dacht dat ik geen traanbuizen meer had, maar die zijn bij ons beiden inmiddels goed doorgespoeld.


 

Wij nemen geen dieren meer, zijn en blijven er natuurlijk gek op, maar om nu weer een kat of hond te nemen? Die overleeft ons, wat dan? Nee, moet daar niet aan denken.


Charley heeft zijn rust verdiend, hij heeft zelf al aangegeven dat het zo genoeg was, hij wilde niet meer, controleerde nog eenmaal zijn hele tuin, zelfs de plekken waar hij niet mocht komen, kwam op eigen houtje terug, wij hoefden hem niet eens terug te roepen. Toen wist ik het al, hij is al gedag aan het zeggen tegen iedereen en alles waar hij zo gelukkig was al die jaren.

 

Wij zullen hem missen, maar op veler verzoek gaan zijn verhalen door. Ik had al weer een tweede boek klaar en die verhalen komen nu hier op smackbox te staan, een beetje in andere context, zoals jullie van die gek gewend zijn. Daar was en is het Charley voor.


 

Hij leeft voort in al onze gedachten.

Rust zacht lieve schat.

We zullen je nimmer vergeten.

Juli 2013