LESBISCHE MENSEN ZIJN OOK PEDO'S!

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/437416acac446f2df61cbafd2e98bdca.jpg

 

 

Ja, uit die tijd kom ik. Een homoseksueel was een kinderlokker en een lollepot ( lesbienne) was een meisjeslokster. Geloof jij het in deze tijd? Ik geloof de priesters niet eens meer, heb ik trouwens nooit geloofd hoor.

 

Waarom ik hierover begin? Nou de homohaat steekt de kop weer op, niet zo een klein beetje ook. Verleden week is er weer een jongeman, die totaal geen uitdagende houding had, door een stelletje idioten in elkaar geslagen. Toen een van de agenten vroeg waarom dat was, het antwoord schokte de dienders: “Omdat het een poot is en die moeten wij hier niet.!

 

Laat ik even vooropstellen dat het allochtonen waren die dit weer geflikt hebben, zij komen uit een cultuur waar wij als “anders zijnde”niet thuishoren. Moeten ze er wel bij vertellen dat 68% van de mannen homoverhoudingen heeft tussen de bedrijven door. Maar niemand die dat zegt, anders krijg je een mes op en in je keel.

 

Mijn vrouw en ik lopen nog steeds hand in hand, de eerste de beste die hierop een aanmerking durft te geven die mij als persoon niet aanstaat omdat ik van een vrouw hou, ja die kan een fikse bonje verwachten, hoewel ik daar eigenlijk boven sta hoor. Maar ik pik ook niets meer.

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/1d44b663534f69f49f44e7199629abff.jpg

 

Zelf heb ik jaren kiekeboe lopen spelen over mijn anders zijn, was niet nodig geweest, want iedereen wist het al, al mijn zusters hadden al een knul en ik had het veel te druk met sociale contacten in de homowereld, want die mensen moeten alles ondergronds doen. Het C.O.C., dat was een kleine club die alsmaar groter werd, de pers kwam erbij, een van de eerste die de kogel door de kerk knalde was Albert Mol en Wim Zonneveld en Johnny Jordaan. Dat waren volkshelden en ineens werd het bespreekbaar.

 

Mijn broer vond het tijd dat hij mijn moeder ook maar eens moest inlichten, ik liep maar te zuipen en nam niets serieus, liep mezelf in de weg en zag dat ik bergafwaarts ging terwijl ik een hartstikke goede baan had als (toen heette dat zo) cheffin van een ponskamer. Nu heet dat Supervisor. Toen hij vertelde dat ik lesbisch was, keek mijn moeder hem aan en begon te lachen.

“Weet je dat nou pas?”Bleek dat ma lief het allang in de gaten hield maar wilde de eer aan mezelf houden om het te vertellen. Een kleine kortsluiting die wel grote gevolgen zou kunnen hebben als mijn broer het niet verteld had. Dan zat ik altijd maar de clown te spelen en ma zat te wachten tot ik uit de kast kwam. En ik maar denken dat zij mij gelijk die kast weer in zou rammen.

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/cb99c3d7ca7cf403374f06f0edf164d2.jpg

In de oorlog zijn er heel veel homo’s afgevoerd en vergast, de lesbische dames gingen als een speer naar het stadhuis om te trouwen, dus de Duitsers konden niets bewijzen aan deze kant. Maar het enge van vandaag is wel dat de homohaat zich opstapelt tot een beginnende heksenjacht. Ook omdat de pedofielen zich lekker roeren, die moesten ze nou van de Noordpool afsodelatafelen en langzaam laten zinken in koud water. Van kinderen blijf je af, zeker als volwassenen.

Ik heb ooit gehoord dat een mannenstel een kind adopteerde en een vrouw die bij ons in de rij stond aan het loket mompelde: “Nou, zou dat voor eigen gebruik zijn?”

Binnen nu en een minuut was ze het gebouw uit, iedereen struikelde over haar heen, men was boos, men nam het op voor deze twee mannen die een kind de kans gaf om zich te ontplooien in een liefdevol gezin. En dan komt er zo een ouwe antieke doos aan met zo een opmerking. Voordat ik iets kon zeggen hadden veel mensen zich al om haar heen gedrongen en toch trok ik haar naar de deur van de uitgang toe, naar de portier.

“U kunt zoiets niet zeggen, niet meer in deze tijd, het is heel normaal hoor, trouwens ik denk dat ik ook maar een kindje neem met mijn vrouw.! Witter dan wit kon ze niet worden in haar gezicht, beseffende wat ze had aangehaald met deze ene opmerking ging ze snel weg.

Ik wil alleen maar blijven waken over ons eigen leven, in deze tijd van bomaanslagen, mishandelingen tegen de homo´s en lesbiennes. Wat te denken van de twee oude dames in Utrecht die in hun eigen huis in elkaar zijn geslagen omdat ze al jaren samen waren?`

Maar men is dit alweer vergeten, het was maar een klein krantenbericht, een kort journaalitempje en doorgaan met ander nieuws.

Het is al geen nieuws meer, maar blijf waakzaam, blijf alert, blijf in ieder geval gewoon jezelf.

http://c2.plzcdn.com/ZillaIMG/adc1be52ed739454c537acbdf7f814c8.jpg

Om in deze tijd jezelf te blijven is een dagelijks gevecht dat wij als `anders zijnde`steeds maar aan moeten gaan. Nou ik niet, ik ben wie ik ben, verstop mij niet, krijg ik klappen, sla ik terug, maar mijn leven is mijn leven.

Toch zeg ik altijd tegen iedereen dat ze alert moeten blijven, het kan je zomaar overkomen en er zijn weinig mensen die tegenwoordig voor je opkomen omdat de angst de grote boosdoener is.

DE PC FRUSTRATIE

 

Als je pc ineens vastloopt, of te langzaam zoals het met de mijne regelmatig gebeurt, dan is een kreet naar de overkant waar vrouwlief aan haar pc zit te klungelen een must. Zij weet er zoveel van, alleen vertelt zij mij niet alles want dan maak ik er een rommeltje van omdat ik namelijk alles op moet schrijven in het kader van mijn korte termijngeheugen dat af en toe de weg nog kwijt is.

 

Dus soms ben ik even de weg kwijt en zit ik in mijn verkeerde boek te werken, lees alles terug en snap er geen pepernoot van. Geef de schuld aan de pc, roep vrouwlief erbij en die ontdekt dan dat ik met drie boeken tegelijk bezig ben.

 

Dat is ook weer gebeurt in het kader van mijn geheugen dat toen helemaal even van het padje af was.

Nu komt alles weer een beetje terug en vrouwlief heeft netjes al die boeken van mij in mappen gezet met de tekst erbij zodat ik niet meer in de verkeerde kan gaan werken.

 

Het was een klus om alles weer te scheiden, maar alla, zo hou je een mesjoggene van de straat toch?

Het is hier rustig, het is ook zondag en ik zou zeggen, lees lekker waar je zin in hebt, ik zorg wel voor aanvoer, de rest ook natuurlijk ( mag ik hopen)

Have a nice zondag.

Groet van leny

MAART GAAT NU ROEREN MET DE STAART?

 

Eindelijk is het zover, de eerste knoppen komen al naar boven, die willen eruit, die willen de zon zien net als de mens. Weinig winter gehad, dus we zijn er nog niet hoor. Want wat niet is kan natuurlijk nog komen toch=

 

In ieder geval is het bezoekersaantal weer goed gestegen, dank voor de belangstelling en zeker bedankt voor de moeite die jullie toch maar steeds nemen om van alles en nog wat te lezen.

 

Gelukkig is er hier van alles en nog wat te lezen, dat scheelt natuurlijk een hoop.

Deze maand wat meer losse verhalen, een ietsje meer gedichten, want ik zag dat die meer gelezen werden, jouw verzoek is ons werk denk ik dan maar, gekke verhalen van Charley wordt ook regelmatig om gevraagd, wij gaan er hard aan werken om dit te verwezelijken, mocht alles meezitten natuurlijk. Wij zitten met halve kracht te werken en dat valt niet altijd mee, maar onze vaste lezers weten ons altijd weer te vinden, dank daarvoor.

Voorlopig ga ik nu even een weekend vieren, want ook dat gaat door, wij wensen jullie in ieder geval een fijn weekend en hou um recht hoor...

Groet van leny

Maart 2013

Maak jouw eigen website met JouwWeb