Weer even bijtokkelen.

Dus nu Hyves het voor gezien houdt is er een slimme jongen die smoelenboek heeft opgezet, half Hyves schijnt er al te zitten.  Dat komt voor mij mooi uit, ik er ook heen na een aantal tips, maar zodra ik eraan kwam lag die site eruit, ik denk wegens teveel drukte ineens.

Nu zit ik er ook op en ga daar mijn gedichten ook maar neerzetten en probeer mijn Klapdoos nieuw leven in te blazen. Door Sanoma totaal van de kaart geveegd, wegens een verhuizing naar WWW, waar nu iedereen geloof ik op zit ben ik dus alles kwijt. Heb voor die tijd wel ontzettend veel opgeslagen, maar het merendeel is toch pleitheine. Dus deze site krijgt weer zijn eigen stekkie, in de hoop dat ik die 700 lezers iedere dag op visite terug kan halen. Dat vind ik dus zo zonde, ben je al jaren bezig om een plaats te veroveren, zodat je enigszins bekendheid krijgt met je site, is het helaas een overleden site geworden door die knakkers. Terwijl ze mij al verhuisd hadden, heb ze nog gewaarschuwd, maar krijg dan een mailtje met een nummer wanneer ik aan de beurt ben. Ja dat gaat al een jaar zo..

En bij punt.nl mag je niet meer dan 3 gedichten neerzetten, dan moet je wachten tot de volgende dag. Maar als ik in een bui ben, dan ga ik als een speer, ben niet te houden. Dus moet ik alles opslaan, wil ik het niet vergeten. Dan is voor mij de lol eraf, ik moet in een keer door kunnen schrijven, anders vergeet ik de rest. En als ik het opgeslagen heb, weet ik de andere dag niet in welke map. Dat schiet lekker op, niet dus.

 

Maar geen gezeur, weekend is hier, dus ik zou zeggen have a nice weekend en tot aan de andere kant van zondag.


 

 

TATATATATATAA.

En hier is onze nieuwe co-host, schrijfster. Onze eigenste Petra, gerelateerd aan prof.Peet.

 

Zij samen vormen een schrijverduo ala Nikki French, ala Jaralee, nog wat meer personen die ik even niet kan bedenken maar die samen een boek of gedichtenbundel schrijven.

 

Zij zorgen er samen voor dat ze mij helemaal mesjogge maken door Charley van alles en nog wat te laten uitvreten in de hemel en ik mag het hier rechtbreien.

Thank you my coworkers.

Dat Petra een goede schrijfster is bleek wel toen ik even naar haar eigen site ging om dit te controleren. Je weet je komt niet zomaar op visite bij de smackbox, je hebt tenslotte te maken met allerlei soorten van schrijfstijlen die wel bijeen moeten passen.

Zij vulde juist het plaatje in dat wij even nodig hadden, want vernieuwing is altijd nog goed voor het aantal lezers dat steeds meer omhoog gaat, dalingen merken we altijd met vakanties, maar dat is overal. Dit moet een krant blijven die Nederland laat lachen, emoties laat tonen zonder ernstig te zijn, maar vooral leesplezier. Er is al zoveel ellende in de wereld.

Petra wij wensen jou een gezellige tijd door, schrijf wat je wilt, ik lees het, corrigeer het desnoods, mijn vrouw knalt het erop, of ik, maar dat je welkom bent, ach eigenlijk had ik dat eerder moeten doen. Maar er kwam zoveel tussen, de krant met mijn postzegel, altijd goed voor het boek dat ik geschreven heb voor het KWF. Goede doelen zijn altijd welkom, dus als je ideetjes hebt, gooi het in de groep. Wij zijn allen zeer democratisch ingesteld vandaar. Nogmaals, een bloemetje van ons en als Claudy weer wat is opgeknapt sta jij net als wij boven aan in de balk met je eigen verhalen, gedichten, of weet ik wat. Gewoon even doorgeven,

Garoetjes van leny, mel, mike, gerda, peter, claudy en al die duizenden lezers die regelmatig de boel komen belezen....heel veel plezier.

©

leny kruis

EN WEER EEN LEUK KRANTENARTIKEL.

 

Alleen hier en daar een foutje, maar het gaat tenslotte om het boek, dus de leugen mag regeren, de tekst is helaas in een andere context gezet, zal het even rechtzetten.

Ik heb dus geen zusje van 12 jaar gehad, wel een nichtje die ik toen onder mijn hoede nam. Ik heb nimmer een boek in eigen beheer uit kunnen geven, want daar had en heb ik het geld niet eens voor. Maar voor de rest is het een leuk stukje geworden..

November 2013

Maak jouw eigen website met JouwWeb