WIJ GAAN ERVOOR!!!!!!!!

 

Ik heb op elke site waar ik voor schrijf een oproep gedaan om op mijn boek te stemmen. De NS had een wedstrijd uitgeschreven en die is in oktober afgelopen, je kunt op vijf genomineerden kiezen en zelf ook een boek nomineren.

Aangezien ik mijn boek té belangrijk vind om een stille dood tegemoet te gaan ben ik de strijd aangegaan met de vijf genomineerden door via allerlei netwerken te vragen om toch op mijn boek DIT MOET IK KWIJT! te stemmen.

 

Buiten het feit dat het ontzettend belangrijk is, juist omdat oktober de maand van de borstkanker is, juist omdat veel mensen tegenwoordig niets anders meer horen dan kanker, kanker, kanker, je wordt er soms zo moedeloos van. Helemaal als je leest en hoort dat er directieleden overbetaald worden en nog eens de kuierlatten nemen met het opgehaalde geld voor onderzoek. Daar zakt mijn tent nou van af.

 

https://nspublieksprijs.nl/

DIT MOET IK KWIJT DOOR LENY KRUIS

 

Kijk en als je daar nou op stemt, dan is het een kwestie van even je mail en naam achterlaten, je kunt nog meedoen met een prachtige prijsvraag met keien van prijzen, dus als je toch hier bent, fiets even langs bovenstaande site en stem op mijn boek. Het gaat mij niet echt om het winnen, ik ben niet zo een figuur die overal aan mee wil en moet doen om te winnen, laat mij maar lekker mijn gang gaan. Maar het feit dat het zo belangrijk is dat dit boek voor mij en andere kankerpatiénten zo belangrijk is, dan is de drijfveer voor een goed doel al gevonden.

Ik reken op jullie, dank alvast...

EVEN EEN PAAR DAGEN PLEITHEINE...

 

Gisteren naar de mutsenkijker ( gynecaloog) geweest, was iets mis met mijn onderwerk, de laatste fase van mijn oude pillen zou weleens eierstokkanker of baarmoederhalskanker kunnen veroorzaken, of in het begin van de pillenslikkerij.

Val ik even in de prijzen, de laatste 14 dagen was het bal bij mijn benedenbuurvrouw. Dus aangezien ik toch naar de oncoloog moest vertelde ik hem dat maar en ik kreeg toch nieuwe medicatie met weer andere bijwerkingen ( ja ik bof toch maar even hoor) Doch toen ik hem ook vertelde van het benedenvakje sloegen bij hem de stoppen door, ook al omdat ik binnen 2 maanden 12 kilo kwijt was geraakt, niets voor hoeven te doen. Bofte ik even?? Niet dus, want hij was niet blij, gelijk een brief naar de mutsenmeneer en binnen no tim kreeg ik een telefoontje dat ik op audientie moest bij Dr. de Haan, zijn assistente vertelde mij dat eerst een andere arts mij zou bekijken maar toch gelijk maar de eendenbekmeneer die het zaakje wel even zou bekijken.

Ik heb het geweten, dat is nou al de tweede kerel die bij mij binnenkomt, eerst de huisarts jaren geleden met een uitstrijkje en nu hij weer. Blijkt dat ik een 4 centimeter grote vleesboom ( denkt hij dus, maar weet het niet zeker) in mijn baarmoeder heb en een van mijn eierstokken daar zit een cyste, of whatever het ook is van 7 centimeter erop. De andere is gezellig gekrompen, dus ik wacht nu op een telefoontje van de narcotiseur voor een preoperatief onderzoek, de eierstokken gaan eruit allebei, de baarmoeder wordt geschraapd en gelijk een stukje van de ( niet door mij hoor) geplante boom eraf, naar de patholoog en als het foute boel is operatie 2 dan gaat die er ook uit.

Heb ik een keuze? Nee, natuurlijk niet, gelukkig is het tegenwoordig snel te behandelen, als je er ook snel bij bent, anders heb je vette pech. Er zouden eventueel nog wat chemo's aankomen, maar ach, ik heb mijn bandana;s nog, alle vijf, voor de broodnodige variatie..

Du als ik even weg ben, dan lig ik uit te rusten in het ziekenhuis in zwollywood....

Tot zover mijn verslag, want mijn bui is net als de regen, niet te harden, zullen wel zenuwen zijn....

Vrouwlief houd gelukkig nog van mij, dat scheelt echt wel hoor, ik zou als ik mij was allang de kuierlatten hebben genomen met zo een asbak als ik af en toe kan zijn van de zenuwen...

Maar ik vertrouw op het leven, ik vertrouw op de artsen, ze zijn er sneller bij dan ik eigenlijk..

Leer ik het dat nooit??Nou een snelle Melle zal ik toch nooit worden...

DAAR ZIJN WE WEER!!!!!!!!!!

 

Na een zonnige maand met weinig invoer, alleen al door de vakanties en het prachtige weer, zijn wij als team toch weer aan de slag gegaan, iedereen terug van weggeweest, ik even wachten met promoten van het boek totdat ik alle uitslagen van de dokter heb, spanning in mij, maar goed, zal er wel bij horen.

 

Mel en Mike zijn gelukkig weer lekker bezig geweest, hebben er prachtige eigen foto's bij gemaakt, Fairouz is ook weer lekker bezig en Prof.Peet en Loes maken mij gek met hun hemelse verhalen die Charley weer aan het werk zetten,

 

En zo houden wij elkaar bezig om jullie genoeg leesvoer te geven voor een dag of zo, of elke dag zo je wilt. Het archief is waanzinnig gevuld met korte verhalen, prachtige gedichten van Gerda niet te vergeten natuurlijk, en bovenstaande schrijfmachines...

MAAR GENIET LEKKER VAN HET MOOIE WEER DE KOMENDE DAGEN EN IN DE AVOND GEWOON  LEKKER EVEN DE SMACKBOX LEZEN, GEZELLIG TOCH??

 

September 2013