Namens ons team van de smackbox.eu willen wij jullie allemaal een gezond en gelukkig 2015 toewensen, dat de kerstdagen lekker gezellig door familie en vrienden een onvergetelijke twee dagen mogen worden en dat wij elkaar weer zien aan de andere kant van het jaar,

Alle liefs van Gerda-Peter-Petra-Claudy-Loes-Charley-Polleke-Alleycat en ik zei de gek, leny is de naam...

December 2014

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kijk, dan is het bijna de helft van de laatste maand van dit jaar en iedereen loopt al te shoppen voor de kerst. De etalages zijn weer gezellig aangekleed, de heerlijkheden liggen weer te pronken in de etalages, divers prachtig wild is weer afgeschoten, om eens per jaar eens een keertje luxe te eten, of je het nou lust of niet, vreten met je platte bek!!

En de Paus gilt zijn horde fans weer een et orbie of hostie toe of zoiets. Als de mensen maar zoet en vredig zijn voor twee dagen.

Ik vind kerst de dagen zoals alle andere dagen, een spelletje doen, filmpje kijken, af en toe een versnapering, gewoon de dingen doen die we meestal doen, wel in variatie. Maar wij hebben gelukkig niet die ellende van het familiebezoek, zoiets van///

 Gaan we naar jouw ouders of de mijne?`

`Nou, maakt mij niet uit hoor, ik heb geen ouders meer, jij ook niet trouwens!

 

Conflict opgelost bij deze. Geen bezoekjes bij de meubelboulevards, omdat we geen meubels nodig hebben en jezelf vergapen aan dingen die je toch niet kan kopen vind ik zonde van mijn tijd. Wij vermaken ons wel hoor.

Kerst is een tijd van bezinning, van nadenken over een heel eng afgelopen jaar, of een gelukkig jaar, of een ziekelijk jaar, of, of of...Ga zo maar door. Vroeger als kind deed ik dit altijd op oudejaarsdag en avond, dan was ik altijd in een saaie stemming, als brandwondenslachtoffer zit je zeker niet op 12 uur te wachten dus mijn gedachten gingen naar zo een heel jaar wat ik nou allemaal geflikt had. Wat was ik een kreng zeg. Ik was eigenlijk een pestkop eerste klas, zeker niet om trots op te zijn, wat ik dan ook niet ben en nu ook bij diverse sites zit die tegen pestkoppen zijn.

/assets/img/placeholder.jpg

Kortom, wij komen de dagen wel om hoor, wij hopen de rest van de wereld ook, maar dan inderdaad even twee dagen geen doden, geen oorlogen, geen schieten, geen honger, maar gewoon een beetje vrede. Waarom kan het alleen met de kerst altijd twee dagen rustig zijn?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

4hum11.gif

Hier word ontzettend hard gewerkt hoor, al zie je niet veel, maar achter de schermen zijn we hard bezig om deze site nog aantrekkelijker te maken voor onze lezers, die inmiddels naar de zoveel duizenden gaan. Hoera, eindelijk.  En we hebben ook van alles wat deze maand, de Sint is al weggestoomd, zonder enige vechtpartij, de Kerstman zit er aan te komen en is toch een stuk gezelliger dan die eerste ouwe van dage toch?

 

Geef mij nou maar een lekker stukje krentenbrood in plaats van pepernoten, die kan ik  ook het hele jaar krijgen  ( lees kopen) Krijgen doe je alleen tegenwoordig alles via de pc, dan is het nog de vraag of het eerlijk of niet is..

 

1badmuts11.jpg

Akela, wij doen ons best, zolang de kachel brand hoor. Met nieuwe animaties, nieuwe verhalen, een reeks van mooie gedichten, Charley en Polly zijn ook weer bezig met harry en de Allycat, onze Petra zit er ook aan te komen dus we kunnen onze lol weer op.

 

Want je weet----een dag gelachen is zeker een dag niet en nooit geleefd...

LACHENDE_LUKY_LUKE1.gifLachgezondgif1.gif

Nou daar zijn we dan wieder.

De laatste maand van het jaar en wij gaan de boel verbouwen. Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van onze medeschrijfster Fairouzz die helaas té jong overleden is. Zij laat een ontzettende lege plek achter bij ons en zeker bij haar vaste lezers.

FAIROUZ.jpg

We zullen je zeker nooit vergeten Ina. Al jaren schreven wij samen, met zovele andere mensen heb jij ook zovele jonge mensen op de goede schrijfweg geholpen. Hopelijk kunnen wij deze weg blijven bewandelen.

Verder hebben wij afscheid moeten nemen van Alice van Breda, de tegeltjesdame. Zij gaat voor zichzelf een site opzetten en wensen haar natuurlijk ontzettend veel succes hiermee.

En voor de rest is het voor ons zelf ook even wennen hoor, alle nieuw hoeft niet altijd beter te zijn. We hebben wat aan zitten klootviolen de eerste dagen, maar nu zijn wij eruit. Hopelijk.

Het volgend jaar komt er zeker een nieuwe schrijver of schrijfster bij, de lijst is nog lang genoeg met liefhebbers, maar eerst even de rust omtrent Ina.

Dat vind ik wel zo gepast.

Ik wens jullie veel leesplezier, veel fun en geniet van alles wat niet en wel nieuw is...

Ik ben nog steeds de ouwe, word altijd maar ouder en ouder.

01OPOE.gif