Kijk, dit is mijn postzegel. Ik neem even de plaats in van de bazin, ene Leny, die hier de boel een beetje ( eg wel!!) in de gaten houd.

Mijn naam is Valentijn en ik moest van de grote baas van boven naar beneden, en mijn chef ene Charley ( wat een baas is dat zeg!!) daar moet ik dan elke week een verslag uitbrengen over hoe de mens reilt en zeilt op deze aardbol, die zo langzamerhand de vorm van een ei krijgt door al die vervuiling.

 

Vroeger als baby werd ik door mijn mamma en pappa Kwakkel uit mijn nest geplukt en met hun mocht ik mijn verdere leven uitleven. Nou dat heb ik gedaan hoor. Maar nu moet ik op alles en iedereen passen, de wereld, de mensen en mijn ouders die samen een rottijd doorgaan, maar ik help ze er wel doorheen. Zo ben ik nou ook wel weer. Ik mag alles, doe ook alles, maar kies zelf uit wat ik wil. Eigenwijs? Nee, gewoon lekker jezelf kunnen blijven, ook als kater. Nou, ik zal jullie verder niet vervelen, dat komt nog wel genoeg aan de orde denk ik. Eerst maar een dutje doen. O ja, heb ik trouwens als vertelt dat ik als de grijze geest hier rondwaar in het huis van dame Kneus Leny en klein kneussie Claudy ( is die mooi dan!!!!!!!!!!) Vanuit hier en vanuit het commentaar van Leny die altijd en eeuwig allerlei programma's en kranten leest en overal commentaar op heeft zal ik mijn bevindingen naar boven zenden. Dat wordt lachen, die twee hebben samen altijd van die gekke dingen. Nou ja, het zij zo...

De garoetjes van Valentijn