EINDELIJK 

ZE IS ER WEER HOOR

 

Het is al zo lang geleden dat mijn vingers dit toetsenbord aan hebben geraakt, dat zelfs de stof is vergaan

tot as. ( even over nadenken, ik zal ze nog wel niet op een rijtje hebben denk ik dan maar).

Na ruim 11 operaties aan twee heupen heb ik nu geen meer. Niet meer lopen, leren zitten, staan, stapje links, rechts vooruit achteruit. Lukken is een tweede. drie keer per week therapie.

Woon nu in een verzorging/verpleegtehuis omdat ik mijn leven lang gebonden ben aan verpleging en pleegzorg die mijn partner niet kan. Zij blijft mijn mantelzorg, mijn vrouw die al die jaren elke dag komt. Nog even krijgt ze een certificaat dat zij bij het meubilair hoort. Maar wat moet je anders? Leren lopen zonder heupen? De advocaten zijn er nu al achter gekomen dat alles maar dan ook alles van de eerste operatie ineens weg is, totaal verdwenen, het papier de cd's, restbeeldmateriaal enz. Onze advocaten hebben er zelf een onafhankelijke collega bijgehaald, in de hoop dat hij iets los kon krijgen. Nog niet een mailtje dat alles in goede orde ontvangen was. Dus die hangt nu ook in de gordijnen van woede. Wij wachten maar af. Ik ben in die tijd wel 10 dagen in Groningen geweest voor een zoveelste opinie, de rechterheup kon makkelijk geplaatst worden, want de pijn was niet te harden. En volgende maand vier ik mijn 2 jarig jubileum dat ik al die operaties overleefd heb, heb ook nog ondertussen een week in de Isalakliniek gelogeerd omdat ik midden in de nacht werd opgenomen met een dubbele bronchitis. Vanaf die tijd gaan mijn longen natuurlijk steeds meer achteruit. Ach, ze moeten hier toch wat te doen hebben aan mij>>

Nou, in ieder geval wanneer ik mijzelf een goede dag bedeel ga ik weer schrijven. Ik heb er weer zin in. Al die tijd is en was verloren tijd.  Maar die gaan we weer opvullen met getokkel van deze kant. AFGEPROKEN???

 

OKE DAN, GAROETJES VAN LENY

Maak jouw eigen website met JouwWeb