WEER AAN DE SCHRIJVERIJ.

We zijn weer even aan de schrijverij gegaan, na een aantal maanden van de stille geweest overal en nergens trouwens hoor. Nu kan ik iets langer dan een uur opzitten, dus gelijk achter het leppie om mijn kunstjes weer tentoon te stellen. Mijn rustperiode van ruim 17 maanden te bedde is nou wel even voorbij. Tot aan 7 juni, dan hoor ik wat de dokter verder gaat doen met mijn andere heup. Die natuurlijk nu ook aan gort ligt.

Ik probeer zoveel mogelijk sites te verwerken, maar in een uur veel inspiratie zal echt niet lukken. Dus wel wat met de gouwe ouwe doen. Heb wel inmiddels veel nieuwe vrienden via Face Book erbij gekregen, die kennen mijn oude werken nog niet. Geniet ervan zou ik zeggen.

Lieve mensen, ik moet eerlijk zeggen dat het zeker niet altijd meevalt om de hele dag in je nest te liggen stinken en even wachten op je half uurtje therapie. Maar ik heb een grote klok voor mijn neus hangen, daar kijk ik regelmatig de seconden mee weg. Ja, het helpt mij de dag rond te komen. Ik heb niet zoveel hobby's zoals plakken en knippen. Mijn hobby's bestaan uit puzzelen ( moet je wel zin in hebben) lezen ( moet je wel zin in hebben) televisie is steeds herhaling, dus eigenlijk mis ik niets. En natuurlijk schrijven, maar dan moet je wel inspiratie krijgen en hebben. Daar heb ik altijd zin in, maar ik heb natuurlijk al die maanden totaal geen zin en inspiratie gehad. Komt wel weer toch???

Verder hoop ik dat jullie nog steeds genieten van deze Smackbox en de aanverwante schrijvers/sters.

Groetjens van leny