Februari 2015

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

DE MAN

 

“Waar was het geloof in de buik dat je nog bestempelde als de berg waarover je moest klimmen om de heuvels van het genot te beproeven met het puntje van je tong om te beseffen dat je aan het liefhebben was?

Waar was nog het geloof van de liefde die puur en mooi was, zonder grove taal die de vrouw tot een nietige hoer bestempelde die zij zeker niet wilde zijn wanneer zij aan het beminnen was?

Waar was de venusheuvel die je als een prachtige mooie schelp mocht openen en deze vullen met de zaden van het leven?

Waar waren de lyrische woorden in het gehele liefdesspel dat tegenwoordig grof en grauw als “neuken” af werd gedaan?

 

Erotiek en seks, twee verschillende werelden, doch met hetzelfde doel. Elkaar beminnen en genoegen nemen met wat je van je partner kreeg, niets opdringen, gewoon genieten van elkaar, geen baas en geen knecht, gewoon elk de gelijke in het liefdesspel, het beminnen van elkanders lichaam, het grommen en kreunen van elkanders geluid genieten of samen van de stilte en je handen en je totale lichaam in de strijd tegen elkaar gooien om van elkaar te genieten zo het bedoeld is.

 

Seks is gewoon in deze tijd een verkoop object, in boek en film in taal op de televisie, als het maar scoort. Dan ben ik verschrikkelijk ouderwets, want ik houd nog van beminnen, van een lekker lang voorspel. Het om elkaar heen draaien voor de 'daad' en het zoeken naar openingen om te laten merken dat je graag wilt, dat je verlangt naar je partner. Dat je graag de liefde wilt bedrijven op een manier die uren kan duren zonder enige vorm van vermoeidheid samen genieten van elkanders lichaam, zonder enig spoor van moeheid of het feit dat je ineens hoort 'schiet eens op, ik moet morgen weer vroeg op!” Dat heb ik al zo vaak gehoord en daarom wil ik jou beminnen op een manier die jij misschien nog nimmer in je leven mee hebt gemaakt!”

 

De man keek de jonge vrouw aan en haar mond stond open van verbazing over zoveel spraakwater dat ineens over haar werd uitgestort. Even wist ze niets te zeggen. Haar vork was gelijk blijven hangen bij de eerste zin, voordat zij een hap nam was de spaghetti natuurlijk allang koud, maar die volzinnen van deze blind date die maar direct to the point kwam waren haar iets te veel van het goede. Dit had zij nooit verwacht.

 

Temeer daar ze in de eerste instantie wel dacht dat het zou klikken tussen hen, doch na zijn bekentenis over zijn liefdesleven was ineens haar eetlust tot nul gereduceerd. Alles had zij verwacht, behalve de eerste aanval over het naar bed gaan met elkaar en dan nog wel bij het eerste afspraakje. Zij liet haar vork op het bord zakken en veegde haar mond af automatisch met het servet, dat schoon bleef want ze had nog geen hap genomen. Haar eetlust was op slag verdwenen bij deze lange doch toch wel mooie bekentenis van haar blind date. Hij wilde dus met haar naar bed, niet neuken, maar  beminnen. Een gezellige lange nacht dus.

 

Had hij even pech dan, want zij moest morgenvroeg de presentatie doen van het nieuwe product voor een klant waar een miljoenentransactie aanhing en daar kon toch even geen neukpartij tegenop.

Inwendig moest zij lachen om haar eigen taalgebruik dat zij in gedachten bezigde. Hij was zo poëtische om haar niet te kwetsen terwijl zij van het ruige werk hield in bed. Lekker hard en heerlijk grof, daar genoot zij van. Dus het zou zo wie zo niets worden tussen hen. Deze blind date hoe lief ook van haar vriendin was de zoveelste miskleun in een lange reeks van mannen die haar al mee uit hadden genomen. Doch niemand had haar het bed in kunnen krijgen. Wat zij wilde was gewoon niet voor de man die het niet begreep. Als zij vertelde dat zij heel graag met hoge pumps op een naakt lichaam liep, zodat zij de punten van de naaldhakken heerlijk op de tepels bij de man kon zien opzwellen wanneer zij erop gedraaid had, waren ze al snel bij het gedeelte “Mag ik even afrekenen, ja sorry ik moet vroeg op.”

 

En de man haakte af, het schrikbeeld dat hier een dame voor hem zat die gek was op S-M was op zich al geen eerste gesprek waard, vonden de heren. Dat bleek wel. En nou had ze er een die puur op romantiek uit was, op een mooie erotische manier, was dat voor haar weer niet goed genoeg. De middenweg in de sekswereld is een middenweg die je samen moet zoeken bedacht zij schamper. Maar voorlopig was haar scheiding een voorbeeld van hoe het niet moest met de seks.

 

Haar ex kon zich niet onderwerpen aan haar wensen en zeker niet aan de pijn die hij  niet als genot ervaarde  hoe gek hij ook op haar was. Hij had het geprobeerd, eerlijk  is eerlijk maar nog nimmer in die vier jaar huwelijk had hij maar een keer een orgasme kunnen bewerkstelligen toen hij dol van haar getreiter haar ineens ruw en brutaal op de trap nam. Zij gilde het uit van genot, zo hard dat hij zijn hand voor haar mond duwde in de hoop dat de buren de politie niet zouden bellen. Dit was wat zij wilde verklaarde zij later onder het genot van een glas wijn.

Hij had toen gezegd dat hij er niet van hield, geen harde seks en zeker niet met leer en latex en naaldhakken. Het zou nog enige jaren duren voordat zij eindelijk uiteengingen. Het was een breuk die niet te lijmen viel, hoeveel zij ook van elkaar hielden, op dit punt was het geven en nemen in een huwelijk gestopt. Zij wilde nemen en hij gaf het haar niet.

 

Hoewel de scheiding haar pijn deed was haar seksleven op een zeer laag pitje blijven branden, dus toen haar vriendin haar begon op te zadelen met allerlei blind dates ging zij daar op in om de hoop op een gelijkgestemde toch eens tegen te komen. Maar voorlopig zat zij hier in een Italiaans restaurant met een Don Juan die graag met haar naar bed wilde, het liefst direct nog, maar niet op de manier die zij zich graag had voorgesteld. Het zou wel weer een “Ik bel je nog wel” worden en verder zou zij niets meer van zich laten horen. Zoals gewoonlijk.

 

Hij keek afwachtend naar haar en wees toen op haar bord. “Is het niet te eten?” vroeg hij bezorgd en keek direct om zich heen naar een ober in het halfvolle restaurant.

“Nee hoor, daar is niets mis mee, maar je overvalt me ineens met die volledige bekentenis over de erotiek en hoe je er over denkt. Doe je dat altijd op je eerste afspraakje met een vrouw?”

“Nou, ik wil dat de vrouw het recht heeft op het feit hoe een man zich hoort te gedragen tegenover een vrouw en zeker wat seks aangaat of niet soms!” Zijn donkere strepen wenkbrauwen gingen omhoog en hij keek afwachtend naar haar. Wat moest zij hier nou op zeggen. Dat zij liever een pak slaag aan hem gaf, hem in de boeien aan het bed vast

 pinde, een leren broek zo strak aantrok dat zijn ballen er zowat uitscheurden? Leuk om te horen bij een intiem etentje! Die zou direct geen hap meer door zijn mooie strot krijgen.

 

Ineens keek zij hem aan met andere ogen, de ogen van een roofdier, zij zag aan zijn blik dat er meer achter zat dat die lieve intense romantische woorden die hij over haar heen had laten vloeien. Dit was een spel dat zij totaal niet doorhad. Deze man was de man die zij nodig had. Hij wilde haar testen, uitproberen, kijken in hoever zij mee zou gaan met zijn fantasieën. Ineens viel het kwartje en rolde naar haar onderbuik, kriebels en vlinders kregen de overhand.

 

Hij zag de glinstering in haar ogen en wist op dat moment dat hij aan de winnende hand was. Zij was er voor in. Haar vriendin had gelijk gehad. Zij stond er voor open en voor het nieuwe daglicht de zon weer liet schijnen wist hij zeker dat zij samen wakker zouden worden, gebonden aan elkaar of niet, maar dit zou zijn nacht worden, samen met haar.

Hij pakte haar hand en kneep er hard in, zij werd bleek door zoveel geweld ineens en wilde haar hand terugtrekken.

“Hé, wat doe jij nou, ben je nou helemaal...”

 “Ik reken af en dan gaan we naar mijn huis, tot die tijd ben ik jouw meester en zodra we bij mijn huis zijn mag jij met mij doen wat jij wilt!”

Hij wenkte een ober en gaf een teken dat hij af wilde rekenen, pakte zijn portemonnee en toen de ober kwam legde hij het geld op het schoteltje, keek naar zijn blind date en besefte dat hij eindelijk na lang zoeken de vrouw had gevonden die voldeed al die eisen die hij had op seksgebied.

 

Al dat slap geouwehoer over romantiek in de liefde en het houden van en het genot van de liefdesdaad die je met genoegen en geduld en zeker met geduld naar de vrouw toe moest hebben, allemaal groot gelul. Geneukt moest er worden en dan zou het hem niet uitmaken wie er nou boven of onderop lag. Onderwerpen, dat waren zijn toverwoorden. Gelukkig had zijn tafeldame dit werkwoord ook in haar seksagenda staan.

Eindelijk gevonden waar hij al jaren naar zocht, een meesteres die zich om hem kon bekommeren en zijn façade van liefdevolle minnaar waar hij van walgde kon hij afgooien.

Eindelijk kon hij weer zichzelf zijn die hij altijd was, de slaaf van de vrouw, de slaaf van zijn meesteres, de slaaf van zijn eigen lichaam dat hij in handen gaf van haar die hij moest leren lief te hebben,

Dat was pas erotiek.

 

 ©LENY KRUIS

 

 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Hans
8 jaar geleden

De een noemt het seks de ander liefde.
voor de voortplanting of voor genot.
De een veel de ander weinig.
zo heeft iedereen er zijn eigen gedachten over