DE LIEFDE VOORBIJ.

Als ik in jouw prachtige mooie bruine ogen kijk en zie de twinkelende sterren mijn gezicht aftasten krijg ik het warm van binnen. Mijn vingertoppen gloeien van wanhoop, omdat ik jou zo graag in mijn armen wil nemen. Maar jij bent niet van mij, mijn beste vriend heeft jouw liefde gewonnen. Ik sta aan de zijlijn gewoon gezellig mee te doen met het leuk en lief voor je zijn. Was het maar meer. Maar mijn eigen verantwoording nemende ten overstaan van mijn jeugdvriend dwingt mijn handen om die bij jou weg te houden.
Wat had ik graag mijn mond gesloten over jouw volle lippen, mijn tong aftastende langs je verhemelte en mijn handen ondertussen overal en nergens jouw prachtig mooie lichaam betasten met mijn gloeiende vingertoppen die als brandnetels om meer vragen.

Mijn fantasie doet de rest en voor ik het weet sta ik in de grote gangkast met jou te vrijen. Mijn ene knie tussen jouw benen en ik vang jouw zucht op met mijn mond die ik volduw met mijn tong, wij spelen het spel der liefde zonder elkaar grof te betasten. Ik voel voorzichtig met mijn handen over jouw borsten en voel mijn vingertoppen naar jouw tepels die zich gaan verharden onder mijn aanraking, jouw heupen drukken zich tegen de mijne. Ik laat mijn ene hand zakken en voel aan je klamme dijbeen dat ook jij meer wilt.
Jouw benen gaan uiteen en zwijgende kussen begeleiden het ritme van mijn hand, wanneer ik mijn vinger achter jouw slipje haak en deze voorzichtig naar beneden trek. Jij helpt mij mee met jouw hand.

Voordat ik het weet voel ik mijn vingers in de vochtigheid van jouw liefde. Voor ik besef waar ik mee bezig ben voel ik dat jij mijn penis al in de hand hebt en met langzame trekken de hardheid volhard in het doen van de liefdesdaad en langzaam dring ik bij je binnen terwijl ik je hoor kreunen en zuchten. Samen worden wij één. Mijn god wat een droom ben jij toch, mijn liefste wat een heerlijk warm lichaam voel ik tegen mij, ik die in jou zit. Wie zou dit ooit kunnen dromen? Wie had ooit kunnen denken dat jij hetzelfde wilde als ik ooit in mijn wildste fantasieën?

“Hé, gozer waar zit jij met je gedachten?” Harold duwt een biertje in zijn ene hand en haalt het lege glas uit zijn andere.
“Jij was een heel eind ver weg zeg, maar als ik zo naar beneden kijk,” hij lacht en wijst uitgebreid naar zijn harde penis die als een vlaggenstok recht naar voren staat.
John bloost en houd snel zijn nieuwe biertje ervoor en krijgt een rood hoofd.
“Zeg wat is er?” vraagt Harold zijn vriend.
“Niks, denk dat ik even gedachteloos was, moet trouwens even naar het toilet dat zal het zijn.” Blozend zet hij zijn glas bier neer en knikt even naar Shamira en Harold en snelt naar het toilet.
Hij staat in het toilet voor de spiegel en kijkt naar beneden, van schrik was de hardheid weer gekrompen tot eigen maat. Zijn schaamte is niet in woorden uit te drukken. In het openbaar een fantasie creëren, is dat nou normaal? Terwijl het hier om de vriendin van zijn beste vriend gaat. Woedend op zichzelf om zijn zwakte gaat hij het toilet binnen en gooit de deur met een harde klap dicht, de deur veert terug en voor hij er erg in heeft krijgt hij de deurkruk tegen zijn rug aan, hij verliest zijn evenwicht en door de pijnscheut van de deurkruk zakt hij door de knieën zijn voorhoofd stotend tegen de wc-rand. Een bloedvlek spreidt zich uit als een olievlek wanneer hij zijn slappe hoofd in het waterreservoir voelt vallen. De kracht ontbreekt hem doordat hij bewusteloos van de klap neerviel midden in het toilet. Zijn laatste gedachtes zijn “Ach met zo een fantasie wil iedereen toch verzuipen!”
Later vonden ze John voorovergebogen in het toilet op zijn knieën en met zijn handen om de wc-pot. Niemand die er ooit achter was gekomen wat de reden was voor dit drama, dat begon met een prachtige fantasie en eindigde met een tragische afloop. Want de reden was al doorgespoeld.

©
Leny KRUIS